Vad har andra tyckt?

Läs om vad andra tyckt om sina upplevelser hos oss. Om du vill så kan du filtrera feedbacken med listan. Om du är intresserad av paddling kan du läsa om bara det. Om du är intresserad av Ladan så.. Ja, du förstår.

Magisk dag

Vi hade en jättebra dag med Molly! Hon var super duktig och vi var alla väldigt trygga med henne.Eftersom vi alla (utom en) var väldigt gröna på det här med klättring så var det ett stort plus för Mollys pedagogiska sätt att instruera på. Toppen! Självklart gjorde vädret sitt och vi fick en magisk dag uppe vid klippan.

Ida Sallander

Best of the West

Nothing could have been better. Although the planned trip could not go ahead due to weather conditions, the alternative activities and accommodation arrangements were amazing. A great trip with awesome hosts!

Zoe Smith, UK

Self Guided Kayaking

Just wanted to let you know that we absolutely loved your centre - our favourite one yet! Karoline was amazing - she gave us loads of advice and was so interested in what we were doing. She also turned up with coffee when she came to pick us up haha - we were both very happy. The hostel then around the centre was incredible and meant we didn’t have to go back to the main city which is often horrible straight after. The weather wasn’t always on our side but it gave us a real chance to practise our skills.”

Jenny Lewis, England

Self Guided Kayaking

We had really a good time with your agency and I am thinking very often about the good times we had in Sweden!!!

Wolf Paarmann, Germany

Best of the West

Thank you so much for the best experience.

Robert Holroyd, England

Best of the West

The group, the tour guide, nature, the route, the food - simply put: everything was amazing!

Christine Michaelis, England

Best of the West

The food was brilliant and the whole organisation of the trip was excellent. Our guide Jarno was also friendly, knowledgeable and generally brilliant. All of the camping gear was also new or in very good condition as was the kayaking equipment.

Freddie Shelton, England

Musseljakt

Tack för en härlig dag! Gruppen var nöjd och hade roligt hos er i UpplevelseLadan. Tack för att ni hade satt ihop ett bra program och för er härliga energi!

Eva Berg, NU-sjukvården

Äventyrsbanan

Vi är jättenöjda med dagen. Så proffsigt.

Tommy Wtterberg, Söderberg & Partner

Tippelitopp!

Tack Jocke och John för en fantastisk vecka! Verkligen skidåkning och guidning i världsklass! Dessutom så god mat och roligt umgänge i gruppen. Jag är så glad att vi kom med på kort varsel. Tack Marie Lindefeldt för det! Karin

Karin Hallin

Musseljakten

Tack. Alla var supernöjda. Ha det bra, så hörs vi kanske nästa år.

Charlotte Bratt, Elvaco

Bohusläns Bästa - Kosterhavet

Det var helt underbart, fantastiska miljöer, superbra guide och otroligt välskött in i minsta detalj! Att sedan maten var så god och att den var ekologiskt och närproducerat satte pricken över iet. Alla deltagare var så nöjda.

Daniel Åberg, Naturvårdsenheten, Länsstyrelsen i Skåne

Self Guided Kayaking

Many thanks for preparing me for the trip. You helped me a lot and it was during our "sit together" that I decided that I wanted to do it (on my own). It was such an exciting trip!! The weather was a real challenge however I finally made it to the pick up point. It was both physically as mentally a real test, but in the meantime I enjoyed it a lot. The views were great and when the sun was shining it was soooo lovely and quiet. I will definitely come back! Again, many thanks! Also for the upfront communication. See you maybe next year or whenever it is possible to come back.

Britt Geerdink, Netherlands

Bohusläns Bästa

Vill bara tacka för paddelturen med er. Det var en jättetrevlig helg trots att jag hade det lite kämpigt med vågorna ibland ;) Men jag kände mig väl omhändertagen och trygg med er kompetens. (det enda jag saknade var en säkerhetslina till paddeln, var lite orolig att tappa den ibland...)
Jag återkommer gärna på fler guidade turer!

Åsa Cederberg

Best of the West

I totally have something to share with you. Tack för en helt fantastisk upplevelse. Kajakk är fint, skärgården är underbar men ni gjorde att hele resan blev något alldeles ekstra. En väldigt sympatisk och interessant kajakk guide som både visade teknik og berättar om sillbaroner og lotsar. En kajakk guide som överraskar med handpumpat espresso serverad på solvarma klippor. Jag var förberedd på enkel mat och som amatør gourmet og livsnjutare blev jag överväldigat av besöket i fiskeaffären och de goda økologiska råvarona som ni bjød på - snacka om att levera mer en förväntat!! Jag er helt begeistrad för allt ni har gjort!! :-) Detta var årets vitaminpiller.

Åsa Otterstedt, Oslo

Self Guided Kayaking

Thank you for a fantastic few days. Emily and I had an absolute blast.

Patrick Wightman, England

Äventyrsbanan

Det blev en superdag. Alla tycke det var så kul i ladan.

Madeleine Löfblom, Pinchos, Uddevalla

Orust västsida

Tack Oskar för finfin paddlingshelg i sköna vindar! Man vill bara inte stiga ur kajaken.....

Mona Berg

Dagstur i Nordströmmarna

För att ge feedback så kan jag bara säga att det var toppen. En fantastisk dag. Lagom stor grupp där alla, tror jag, trivdes väldigt gott. Alla hängde ihop och alla pratade med alla. Vad gäller kajakturen med instruktioner före och under färdens gång så var det tydligt och klart från början. Allt från att ta sig i och ur, till att paddla så att orken räckte till fanns med i förberedelserna. Allt gick lugnt o fint till väga. Lite roliga berättelser under vägen, fågel- och sälskådning blev det också, troligtvis för att vi skulle hinna samla lite ny kraft..ha! Jag är mycket nöjd och har fått mersmak för det var så kul. Kanske blir jag med kajak!!

Carina Andersson Klingler, Vänersborg

Self Guided Kayaking

The place to go for help with kayaking adventures in beautiful Swedish nature.

Henrik Harsbo, Denmark

Self Guided Kayaking

This team is exceptional at customer satisfaction and kayaking experience. To keep a long story short, my luggage did not make it onto my flight, but this team went above and beyond to help me in my extremely frustrating situation. They let me start my tour without my luggage and received it for me when I was out. They then met up with me the next day so I could grab what I needed. They focused on making sure I enjoyed my trip instead of stressing out.

Aaron Jen, USA

Kayak Camp - Multi

I really enjoyed the whole trip and I like to thank the brilliant instructors at Upplevelsebolaget for making it so great!

Neil Chalmers, Scotland

Dagstur i Nordströmmarna

Tack för senast! Det var toppen!

Dirk Hagenbuch, Nattavaara

Dagstur i Nordströmmarna

Tack för en underbar dag. Det var perfekt.

Irina, Tyskland

Krusning - fortsättningskurs

Tack för en mycket bra kurs och trevligt sällskap i fredags. Mycket proffsigt! Söndagens paddling blev utan roder och med massa ny kunskap. Tack för det!

Kenneth Abrahamsson, Timmervik

Self Guided Hiking

Thank you again for the lovely time hiking around Uddevalla! We loved the trip.

Laura Jones, USA

Självguidad kajaklyx

Tack, vi hade en riktigt fin helg, vädergudarna var ju med oss! Helhetsupplevelsen var bra, fin rutt, härligt att komma till dukat bord och fint rum på Slussen. Vi gillade kajakerna, de var lätta att paddla och eftersom vi funderar på att köpa så var det kul att testa en som vi inte suttit i förr. Härligt att komma ut till er, det är ett fint område ni håller till i. Och så blev vi mycket trevligt bemötta av kunnig personal. Så tummen upp och toppbetyg!

Lena Altbrink, Göteborg

Toppturer i Norge

Grymma dagar, grymma bilder. Ha en bra sommar!

Anders Frisk, Stockholm

Topptursvecka i Norge

Det var ju en helt fantastisk vecka med er i Eikesdal! Jag är så glad att jag lyckades få en plats trots bokning i sista minuten. Boendet vid Eresfjorden var bara så fint. Dit vill man gärna återkomma. Jag uppskattade ert säkerhetstänk (Sveriges främsta lavinexpert är ju en god borgenär för det) och omtanke och gillade också den avslappnade atmosfär ni skapade. Det var en god grund för trevliga och givande samtal och möjlighet att lära känna nya härliga människor. Det var också fint att få vara med i diskussionen och valen av olika toppturer! Att göra en tur till Åndalsnes Tindesenter den värsta regndagen och prova på klättring och se museet var också super. Liksom havskräftorna! Sammanfattningsvis var det en av de allra bästa skidveckorna någonsin! Vill gärna åka med er igen och har rekommenderat er varmt till alla skidåkare jag känner.

Anna Leifler, Stockholm

Toppturer i Marocko

Som jag ser på saken, rent generellt, när man reser med Upplevelsebolaget, är att visst kan man nog få uppleva samma typ av ex. skidåkning från annan leverantör. Det handlar ju till sist om vilka förhållanden man har/får och det styr man ju inte över. Men man kan inte toppa Upplevelsebolaget (Jocke och Oskar) när det gäller allt runt omkring som, förberedelser, hur man känner sig välkommen, engagemang, planering, säkerhet, underhållning, egen delaktighet (var annars kan man vara med om att bestämma resmål samt komma med en önskelista?), möjlighet att ta en kaffe, både i Åre och Uddevalla. Dessutom är jag ganska säker på att det finns, minst, femtielva nya stories att berätta, vilka vi ser fram emot. Så för mig är den avgörande faktorn till varför jag reser, och kommer att resa, med Upplevelsebolaget just de som jag nämner ovan. Delaktigheten och omhändertagandet.

Thomas Gustafson, Bromma

Världen på riktigt

Joakim Hermansson låter oss följa med på sina fantastiska resor och visar oss världen sådan den är, utan att redigera och anpassa. Det känns som om jag är med på resan. Jag känner kylan, värmen, smakerna och dofterna (men slipper skavet efter många mil på en cykelsadel). Han tar fram det storslagna i det enkla och skapar en längtan efter att söka platserna bortom charterkatalogernas glansiga sidor. Bokens upplägg med korta, luftiga berättelser från olika platser tillsammans med bilder tagna direkt från vardagen gör den till en en bok som gärna får ligga framme. Detta är en bok som inspirerar och fascinerar mer än någon annan resebok jag läst.

Maria E.

Self Guided Kayaking

It was perfect. Feeling completely free and enjoying being alone in islands wild camping! Truly letting go of everyday life. Challenging ourselves with navigating the winds. Probably one of the best and most relaxing holidays we’ve had. Thank you!

Danielle Beattie, England

Topptursvecka i Norge

Ser fram emot en vecka i Eikesdalen i vår med er, det var verkligen fint!

Marie Lindefeldt

GPS-orientering på Väderöarna

Tack, det var fantastiskt kul. Alla var jättenöjda.

Johanna Cederfeldt, Logent

Musseljakt

Hej! Vi var väldigt nöjda med aktiviteten, jättekul, lagom svårt som passade de flesta, och som grädde på moset fint väder!

Charlotta Oom, Logent

KajakCamp

Tack Joakim och Jarno för några härliga kajak dagar denna sommar. Annika, Sara och jag hade tre härliga dagar tillsammans med er. Känslan sitter fortfarande kvar i kroppen och jag tänker tillbaka på dessa dagar med ett stort leende!

Peter Kjellin, Billdal

Self Guided Kayaking Tour

The kayaking was a pleasant way of traveling. I would look forward to do it in a group of 4-5 people. We had a lovely evening by the campfire. Even the rain could not bring us down, we just took a lovely swim.

Lucas Dewulf, Belgium

Fjällbacka

I just wanted to say thank you for the fantastic trip to Fjallbacka last month. We had a fabulous time as a family and felt really disconnected and relaxed by the time we came back to England.

Joanne Benham, England

Koster

Stort tack, Oskar, för vänlighet, tålamod och skicklig navigering i Kosterparadisets gnejslabyrinter. Spännande och variationsrik paddling! Oväntad närkontakt med jättelik havstrut gav vidare funderingar...

Mona Berg, Göteborg

Self Guided Kayaking Tour

We had the most incredible time on our holiday, the whole process was so easy and well organised, and the kayaking was stunning. We want to do it all over again.

Bryher Bloor, England

GPS-orientering

Tack för ett jättetrevligt arrangemang.

Yvonne Andersson, Erlandsson Bygg

Self Guided Kayaking

I really enjoyed every minute of the trip and it lived up to the expectations. Personally I thoroughly enjoyed the trip and cannot think of any way it could have been improved. I happily recommend it to anyone and would happily book again.

Jurien, Holland

Self Guided Kayaking

We just finished a self guided kayak tour- amazing trip! Highly recommended.

Ginae Lee, USA

Bassängkurs

Bassängkursen var mycket bra och får högsta betyg, och gjorde mig supertaggad att forsätta paddla (älskar det) ! :)

Linn Lundström

Topptursvecka i Norge

Tack för en fantastisk vecka.

Pia Hansson, Fjällbacka

Topptursvecka i Norge

Tack för en fantastisk vecka.

Helena Gustafsson, Bromma

Topptursvecka i Norge

Skidåkning i världsklass med skönaste guiderna. Perfekt boende. Dessutom mycket snö och sol under min vecka:-) Tusen tack Joakim och Oskar.

Lennart Lundquist, Stockholm

Topptursvecka i Norge

Vill än en gång passa på att tacka för en oförglömlig vecka på alla sätt, helt enkelt toppklass.

Thomas Gustafsson, Bromma

Ute och cyklar

Tack för trevlig läsning och härliga bilder från dina äventyr. Jag tog till mig ditt råd att läsa långsamt och har njutit av nästan alla etapperna så här långt. Förutom att vara en duktig atlet visar du även din styrka med pennan. Omväxlande och med en hel del tänkvärda tankar. Jag är inte förvånad. Kul och mycket bra. Du fick mig att känna deltagande genom dina målande beskrivningar. Tack för det. Jag hoppas inte att du slår dig till ro nu utan har nya turer på gång för jag hoppas verkligen att du fortsätter att både upptäcka och skriva.

Per Strömqvist

Ute och cyklar

Jag fick din bok i mellandagarna och började så sakteliga läsa i den. Långsamt. Det är en väldigt vacker bok som du har skrivit. Vacker och tänkvärd. Jag har inte ens kommit halvvägs ännu i boken, men jag vill liksom dra ut på läsningen och njuta lite till. Jag får en enorm lust att fixa till min gamla sporthoj och ge mig ut och cykla. Inte ännu en Vätternrunda utan på riktigt.

Kari Aartojärvi

Kaak Luxury on the Weather Islands

Our kayaking trip is still something we talk about a lot. What treasured memories we have of such a special time. And you guys were awesome.

Crae, Aileen. Lucy & Nina Garrett, Canada

Croatia

Croatia was truly great. Thanks again for a fantastic and highly memorable time. A big thank you to the Upplevelsebolaget team for the imagination, inspiration and excellent organisation and company.

Tim Mashman, England

Croatia

The memories of our beautiful trip linger on.My thanks to Joakim and his team for making it such an enjoyable relaxed adventure.

Sue Mountford, Australia

Kroatien

Tack för en underbar vecka.

Yvonne Andersson-Sköld

Kroatien

En supermysig vecka på alla plan. Vill gärna följa med fler gånger.

Gunilla Holmberg

Kroatien

Tack alla inblandade för en fantastisk vecka. En vecka som innehöll allt från häftig paddling i bländade sol till utmanande paddling i stark vind, stora vågor., ösregn och åska Men framför allt mängder av skratt, glädje och energikickar!

Mats Nyberg

Kroatien

Tack igen för en fantastisk vecka, och omsorg med paddel och väskor... Ser fram mot nya äventyr med Upplevelsebolaget.

Lilian och Lennart

Kroatien

Tack för en superfin resa.

Karin och Björn

Kroatien

Tack för den helt magiska paddlingsresan.

Margareta Sahlberg

Kroatien

Var på plats en vecka. Den var verkligen super i allt som beskrivs. Återkommer gärna till en paddelvecka med Upplevelsebolaget, men då kanske den hamnat i nya farvatten.

Jan-Ove Holmberg

En fin paddelvecka i Kroatien

Fantastisk fin upplevelse bland öar och stränder i arkipelagen nordväst om Dubrovnik. Konceptet är lika enkelt som klockrent: Paddling på dagen och angenämt umgänge på kvällen med god mat och dryck på de stopp som Joakim med stor omsorg hade förberett under tidigare besök,
/Helge

Helge Andersson

Stiltje - grundkurs

Tack for et mycket BRA kajak-kurs! Hela familien var svært fornøyd!

Robin Sternersen

Dagstur i Nordströmmarna

Hejsan! Vi jättenöjda med vår paddling.Guiden var toppen på alla vis. Vi kunde haft mer tur med vädret men trots detta var allt prima. Vi syns igen,

Per & Lotta

Dagstur i Nordströmmarna

Vi är supernöjda med våran dag tillsammans med er. Allt sköttes jätteproffsigt och lunchen var super. Keep up the good work!

Niklas Järensjö

Bohusläns bästa - Havstenssund

Tack för en trevlig och välorganiserad tur. Jag är väldigt nöjd. Tror att din (Jockes) vänlighet och lugn hade stort inflytande. Tyckte också det var roligt att höra lite om naturen. Ha det gott!

Maria Ernudd

KajakKalaset

Superb. Just finished a weekend with Upplevelsebolagets Kajakkalas. Wonderful people, awesome coursers, beautiful nature, excellent weather, great food. splendid staff... the list goes on. Highly recommended.

Peter Mattsson

KajakKalaset

Kajakkalaset rekommenderas! :-) Kul teknikklasser med professionella ledare.

Maria Olofsson

Havstenssund

Through wind, water and waves exploring far out shores, challenging our paddling skills, Joakim guided us. We gained new insights in geology, marin biology and coastal animal life. I had such a good time. A vacation at its best.

Mona Berg

Dagstur i Nordströmmarna

Toppbetyg till Upplevelsebolaget. Jag och min pojkvän hade en toppendag tillsammans med Upplevelsebolaget. Suverän guidning (full med historia och anekdoter), klockren lunch och bästa service man kan få. Vi är hur nöjda som helst och kommer definitivt att återkomma.

Jeanette Waldenborg

Musseljakten

Tack för senast. Gruppen var väldigt nöjd med arrangemanget. De olika uppdragen var på en nivå där de allra flest kunde delta och inte minst märktes det eftersom alla fick åtminstone en ledtråd på varje övning.

Ulla Nilsson, Borealis

Äventyrsbanan

Vi hade en mycket trevlig förmiddag hos er.
Det var bra att ni kunde sysselsätta hela vår stora klass med både fysiska aktiviteter och kluringar.
Vi uppskattar att det var flera vuxna på plats som tog hand om alla aktiviteter så att vi lärare kunde gå runt till de olika grupperna och prata, peppa och umgås med våra elever.

Caroline Olausson, Bohusskolan, Ale

Äventyrsbanan

Vi hade en toppendag hos er med två fantastiska ledare. Hoppas att de hade lika roligt som vi.

Ola Dahlström

Äventyrsbanan

Vi hade det mycket trevligt. Ett bra bemötande och bra stämning. Gillade kombinationen av tankenötter och sportgrenar. Det skapar en god sammanhållning och alla kan vara med.

Claes Eriksson, Dekra AB

Topptursvecka

Därför att jag är inte en stor författare, jag fattar mig kort. Jag har alltid känsla av att befinna mig i bra händerna och ni vet vad ni gör. Idé att göra mat tillsammans är också bra. Det befordrar kontakter i gruppen och tid förflyttar snabb. Jag tänker att ni måste ingenting förändra. Jag tackar mig för en toppen veckan.

Peter B, Tyskland

Alpine Ski Touring - Short Week

The physical location [of the place] and the amount of fresh snow which fell, along with the variety of mountain weather, were highlights of the trip, as well as the good selection of routes available even in somewhat difficult weather/avalanche conditions. I also appreciated the local food sourcing and focus on sustainability! It was better than expected

Carl Gagnier, Kanada

Alpine Ski Touring

The guide, Oskar Brodén, was very knowledgeable and experienced in ski touring. He helped to make it a very enjoyable
trip.

Linus Thomson, England

Alpine Ski Touring - Short Week

An experience even better than expected. The scenery and service was brilliant, Oskar knew his stuff and he showed us the best of the area.

Jessamy Knowles, England

KajakKalaset

Jag hade en fantastisk upplevelse hos er under förra årets kajakkalas. Jag imponerades verkligen av ert upplägg, pedagogiska tänk och genomförande, in i minsta detalj. Särskilt viktigt för mig som är nybörjare!

Kerstin Wahman

Bassängkurs

Vilken lyx att få vara i badhus på kurs! Tack för en väldigt givande del 1 av 2. Ser fram mot nästa gång! Få ut mer av din paddling fort...gå en kurs! Rekommenderas!

Kent Hassring

Self Guided Kayaking

The paddling was a highlight! Especially when we spotted a seal just outside of Gustavsberg. The independence and self sufficiency of
carrying all our gear for 4 days unsupported. How the local provider was welcoming, informative and helpful and not too overbearing in our preparations; he offered the perfect amount of advice and support whilst letting us get on with it and not imposing huge amounts of health and safety mumbo jumbo on us like can often happen in the UK.

Alex Blackburn, England

Tre dagar i Fjällbacka

Alla var mycket nöjda och glada efter helgen. Som vanligt en ära och ett privilegium att tillbringa kvalitetstid tillsammans med er. Underbart att ni lyckades med konststycket att hitta den sista sommaren. Vi kommer alldeles säkert vilja hitta på något tillsammans framöver. Till dess, ha det riktigt bra!

Niklas Folkesson Tinter

Äventyrsbanan

Vi hade det riktigt bra hos er. Niklas och Erika skötte det hela mycket omsorgsfullt och med hänsyn till alla gruppens medlemmar. Jag kände att det fanns en flexibilitet att ändra på saker och vi har hela tiden haft en tät dialog, något jag som gruppledare verkligen uppskattar. Jag är övertygad om att vi kommer åter till er någon gång.

Christoph Gamer, Svenska Kyrkan

Dagstur i Nordströmmarna

VILKEN DAG!!! Vi, alla vänner, bockar och bugar för en otroligt vacker dag!

Jennie Jangemy

Kajaklyx på Lådfabriken

Finfina dagar på Lådfabriken med variationsrik paddling i historiska farvatten. God mat, omtanke och personligt bemötande i spännande och inspirerande miljö. Kommer gärna tillbaka!

Mona Berg

Kayak luxury at Lådfabriken

What a Fantastic Weekend!! Thank you so much for looking after us this weekend - we had such a great time. You judged the groups ability really well (which wasn’t easy since you had Mona who was an expert and some of us who had barely been in a canoe before!). It was challenging enough for us so we felt a real buzz of achievement, but still left us wanting to go out again each day. The food during the trip was excellent and lots of chocolate (always a treat). The accommodation was really very special, and Marcel and Johan are a delight. Their cooking and table setting are magnificent, and I’m buzzing with interior design ideas.
Altogether an amazing trip and i’ve learnt so much - thank you!

Jonna Rogers, England

Fjällbacka

Takk for bra opplevelse! Vi hadde en svært vellykket tur! På den positive siden vil jeg spesielt trekke frem: Fleksibilitet og bra organisering ifm endringer og værforhold, hyggelige og kompetente guider, passelig planlagt lengde på turen, og bra mat (Bohusburrito var knallgodt). Ekstra + for at dere hadde med noen ekstra padlejakker. Totalt sett følte vi oss meget bra ivaretatt.

Geir Emblem, Tiago, Norge

Fantastic weekend

It was a fantastic weekend and all round great experience – thanks go to you! I’m not sure if I could suggest any changes. What was good for me was that we had good variety of scenery, some good paddling time and also instruction on ‘technique’ as well as great meals – a gold star from Tim!

Tim Mashman, England

Fjällbacka

Tack för en toppenbra paddling med er till Kalvö.

Madeleine Karlsson Svensc, Hälsolänken

Paddling, cykling och teambuilding

Vi hade riktigt bra dagar tillsammans med er och ert team, och jag är riktigt nöjd! Det som bl.a. var positivt var att ni var engagerade, ni var tydliga om vad som skulle göras och hur man skulle göra det, inte minst viktigt då de flesta aldrig hade paddlat kajak eller cyklat på en mountainbike. Allt var även väl planerat med tider, utrustning etc., så jag ger er ”full pott” och hoppas att vi ses på nya äventyr.

Pierre Wernlundh, Cosentino

Havstenssund

I was delighted with the entire organisation and I am very happy that we chose Upplevelsebolaget. As a kayak newbie I can say that I felt safe and sound at all times and that this was a great introduction to what seakayaking is all about. Your knowledge of the region was remarkable and added to this feeling, not only while guiding us but also when you pointed out specialties in flora and fauna.
The equipment and food you provided exceeded my expectations. The variety and quality (99% eco!) was excellent and this actually made the experience very relaxing for me, knowing that everything was taken care of.
I will never forget this first moment coming round Långeskär and having the sun in the south, the island in the east and the open sea with the glittering blue horizon in the west. After two weeks at home the impressions are still sinking in and sometimes I find myself thinking back at some of the great nature we have experienced, which puts a smile on my face even in the middle of a professional meeting. Thank you for all of this.

Lennart Fahnenmüller, Germany

Very happy

Being out on the water was great. Seeing and visiting the coastal areas north of Gothenborg was amazing. Visiting small fishing villages and camping on deserted islands.

Matt Adams, England

KajakKalaset

En fantastisk helg. Toppbetyg för Upplevelsebolaget.

Andrea Kerwin

KajakKalaset

Tack för en toppenhelg!! Vi var alla tre precis hur nöjda som helst, om än rätt möra på söndag kväll :-)

Anna Corderfeldt, Åsa

KajakKalaset

Kajakkalaset - vilken upplevelse!

Maria Enander, Uddevalla

KajakKalaset

Så här med lite distans till kajakkalaset så kan jag bara sammanfatta det med, gud vad roligt och lärorikt det var. Mitt första kalas och troligtvis inte det sista om det inte krockar med familjens semester. Visst vara jag både ledbruten och trött men det går över och nu känner jag ingenting. Var lite skeptisk till middagen eftersom musslor inte är någon favorit men jäklar, vad gott det var. Sättet det tillagades på och den lite distinkta chilismaken gjorde det till riktigt gourmetmat. Det är bra upplagt med de olika nivåerna på grupperna. Man känner att vi i gruppen var tämligen lika i både erfarenhet och kunskap och kan då gå till en högre nivå. Bra att ha en liten teoretisk genomgång innan de olika passen för att sedan göra det praktiskt för att sedan ha en genomgång på slutet på vad vilka erfarenheter vi förvärvat. Jag tycker ni får till en riktigt god och avslappade stämning där alla deltagarna, tror jag, känner sig både sedda och delaktiga. Även som instruktörer gör ni ett bra och professionellt jobb, pedagogiskt och lärorikt. Sedan måste jag sända ett extra tack till den personen som gjorde bullarna till avslutningsfikat. Kanongoda. Det var länge sedan jag år bullar med kardemumma. Min mor brukade göra sådana men har slutat för länge sedan, kändes lite som en tripp tillbaka till barndomen. Ni ska ha ett stort tack för detta kalaset och händer inget oförhappandes så kommer jag till nästa.

Lars Börjesson, Uddevalla

Klätterdag

Vi hade en fantastiskt bra dag och fick den upplevelse som vi förväntade oss. Platsen vi var på var tillräcklig för den lilla grupp vi var.
Bra instruktör även om det var en vikarie. Vi är helt klart nöjda.

Thomas Thiel

Musseljakten

Aktiviteten var mycket uppskattad! Alla fick vara med och engagera sig och man var ju verkligen tvungen att jobba som ett team!
Uppdelningen av dom olika lagen med varsin ledare tyckte jag var bra! Det var också roliga stationer, några tyckte kanske att det var lite väl mycket hjärnjympa men i sin helhet var det absolut trevligt!

Anders Samuelsson, Wikströms Bygg

Day trip around Bassholmen

We had a wonderful time on the kayaking trip. Jarno made us all feel comfortable and at ease with his instructions and help. He was really friendly and we all enjoyed talking to him throughout the day.The area around Bassholmen is so beautiful! It was an unforgettable experience and especially great to share it with my mom and aunt. Thanks again for a great time!

Jenny Webb, USA

Dagstur i Nordströmmarna

Vi har tyvärr inga tips på vad ni skulle kunna göra bättre eftersom vi var väldigt nöjda med dagen i helhet. Tack för allt!

Linda & Johan Hansson

Klätterdag

Tyckte allt var jättebra. Har inget alls att klaga på (inte ens en liten anmärkning ;-)). Vi kommer tillbaks nästa år, måste omvandla lite mer fett till muskler först, nästa gång ska jag ända upp :-). / Nina (vars son Alex, säger att han aldrig har fått en så bra present någon gång förut)

Nina Stugell

Dagstur i Nordströmmarna

Tusen tack! Mer omhändertagna kan man nog inte bli. Vi fick en underbar dag. Som vi avslutade på Musselrestaurangen i Ljungskile, efter tips från Jarno.

Roger & Carina

Proffsigt

Tack kamrater och tack Upplevelsebolaget för två fantastiskt fina dagar. Proffsigt och välordnat.

Bernt Lundborg, Mimers hus

Fantastiskt

Att få vara med om en gemenskap och upplevelse till havs. Fantastiskt. Tack till er alla.

Staffan Samuelsson, Mimers hus

Musseljakten

Vill passa på att tacka för gårdagen! Jag och alla andra är verkligen jättenöjda. Bra nivå på aktiviteterna och verkligen nyttigt för samanhållningen.

Emmelie Magnusson, Uddevalla kommun

Norge

Tack för några fantastiska dagar tillsammans. Förutom skoskavet så var resan mycket bra. Bra väder, trevligt sällskap, god mat och dryck och så dina (Jockes) fantastiska historier. Hoppas vi ses i framtiden.

Niklas Folkesson

Higher than expected

The self-guided kayak tour in the beginning of May is such a great experience. It was too soon for the sun, swimming and touristic activities, but we were able to see lots of animals during our trip, which was absolutely fantastic. Also the individual kayak course before the trip was helpful. Joakim is a very nice and passionate instructor.

Frauke de Gaeve, Belgien

Bassängkurs

Varmt, lärorikt, utmanande och behagligt i största allmänhet. Upplägget passade mig perfekt. Flera aha-upplevelser. Muntliga och visuella instruktioner var lätta att förstå och ta till sig, och jag tyckte att ni var uppmärksamma och kom med goda råd och tips. Tack för en bra kurs.

Mats Wilhemlsson

Bassängkurs

Jag tyckte att upplägget på kursen var bra. Det kändes att ni utgick ifrån vad gruppens vilja och ambition var och det kändes inte stelt och inrutat. Det var också bra att vi kunde dela upp gruppen så att allas vilja kom fram. Jättebra att ni tog upp vad vi gjorde senaste gången vi träffades och gjorde en återkoppling till det så att minnet fräschades upp. Takten på de olika delarna var lagom och det kändes inte stressat på något sätt. Instruktionerna om de olika momenten var tydliga. Uppmärksamheten till olika individer och mig själv tyckte jag var lika fördelat, jag kände också att om jag ropade och behövde hjälp så kom ni. Det var också bra att ni hade överblick över hela gruppen och kom in med feedback på vad vi gjorde rätt och fel, så man kunde rätta till det.

Sara Karlsson

Bassängkurs

Rent generellt så tyckte jag kursen var otroligt bra. Den var givande både kunskapsmässigt och socialt. Jag har lärt mig många nya tekniker som jag hoppas jag kommer att få användning för under mina paddlingsturer. Ni instruktörer är kanonroliga att ha att göra med och ni är duktiga på att lära ut. Är pragmatiska till det hela, får oss deltagare att känna att vi inte är så pjåkiga i alla fall. Jag kan inta annat än rekommendera andra att gå en sådan här kurs.

Lars Börjesson

Bassängkurs

Tack för en trevlig kurs och bra instruktioner.

Simon Blank

Tack!

Du skall ha ett stort TACK för din medverkan hos oss den 5 nov. Du hade ett fantastiskt fint sätt att berätta om dina upplevelser ute i världen. Din medverkan var mycket uppskattad.

Nils Mellin, LRF

Äventyrsbana

Tack för dagen. Våra ungdomar hade mycket trevligt, var väldigt nöjda. Alla pratar varm om den dagen. De och vi hoppas att vi återkommer vid ett annan tillfälle igen. Jag har rekommenderat er till övriga boenden som drivs av socialresurs förvaltningen.

Saeid Amini, Götaborgs Stad

Musseljakten

Tack för era insatser på vår planeringsdag! Den var så uppskattad av alla! Jag sprider runt till mina chefskollegor om hur proffsiga ni var och hur bra det är med teamarbete i en arbetsgrupp.

Anna Larsson, Närhälsan Backa Vårdcentral

Musseljakten

Tack för en mycket trevlig förmiddag. Hoppas vi får tillfälle att se er igen.

Pernilla, Eklandia Fastighets AB

Musseljakten

Vi är jättenöjda och det var en aktivitet som passade alla. Perfekt eftersom ingen som har ont i en höft eller en rygg behöver stå vi sidan om. Bra genomfört och trevlig personal från er. Vi vet inget som kunde gjorts bättre. Möjligtvis vädret då.

Cecilia Buttwill, Eklandia Fastighets AB

Three day trip in Fjällbacka

Just a few lines of feedback, well three words: it was awesome! Thanks to yourself and Oscar for being such great guides, you guys really know what you are talking about and made the trip more enjoyable with all the random knowledge and stories of the area. I have been talking about the trip for weeks now.

Kimberley Travers, Scotland

Private lesson

i have been for some private lessons at your place in early summer this year, to be prepared for a solo trip and just want feedback, that the lessons were absolutely perfect to get prepared for my journey. Competent and enthusiastic advice!
I had great days in Bohuslan without capsize or being in trouble anyway. The adaption to my individual needs concerning my schedule and my paddling skills made it easy to get confident with the conditions and enjoy these days. Thank you so much!

Michail Ziegler, Germany

Three day trip in Fjällbacka

Thank you for an unforgettable trip.

Danielle Loiselle, Det Norske Veritas

The Mussel Hunt

Overall our experience was great. The activities were both challenging and encouraged team work, and the leaders were energetic and positive.

Nate Hannibal, Itero Business Solutions

Musseljakten

Vi är väldigt nöjda med aktiviteten. Väldigt roliga grenar som skapade bra engagemang och stämning i gruppen.

Josefine Bohlin, Advokatbyrån Lindahl

Musseljakten

Vi tycker att musseljakten var en jättetrevlig gruppaktivitet och Jarno lotsade vår grupp på ett bra sätt.

Lena Erlandsson, Higab

KajakKalaset

Hej och tack för kajakkalaset. Det var fantastiskt härligt efter många jobbdagar i stängda operationssalar :) Vilken frihet att få vara på vattnet istället.

Katarina Rydberg

Klätterdag

Hej i Upplevelseladan, Tusind tak for to fantastisk dage med klatring og kajak. Det er to dage vi altid vil mindes. Mange tak en god og rolig velkomst.

Stilheden og det smukke landskab i Nordströmmarna virkede som ren terapi for os, vel nærmest som Mindfullness. Klatring gav et sus i maven og personlige grænser blev overskredet. Det er helt sikkert vi både skal klatre og i kajak mere.

En kæmpe tak til Oskar for at være den bedste guide vi kunne tænke os - og måske lidt bedre endda. Tak for din rolige og meget behagelige væremåde, og tålmodighed med to nybegyndere til både klatring og kajak :-)

Vi vil altid huske tilbage på oplevelserne med et stort smil. Vi kommer sikkert snart tilbage igen for flere oplevelser :D

Mariann Vestergaard, Danmark

Self Guided Kayaking

We were very well looked after by Upplevelsebolaget, from the first meeting until the very end. The staff and their organisation of our trip were great. The kayaks and gear were suitable for the expedition, the camping equipment was very good. The main nautical map provided was excellent (and essential!). On the last day, the weather deteriorated and we were like drowned rats when we landed (we were OK
out on the water as we had taken our own kayaking jackets but being on land was different!!). However, we had been able to keep in contact with Joakim in the last few hours, and he arrived with hot coffee.

Jean & Allan, New Zeeland

Tack!

Vi hade en toppendag! Det är alltid kul, proffsigt och mycket bra tävlingar. Lite huvudgymnastik varvat med enklare fysiska övningar. Tycker musseljakten är super så den rekommenderar jag gärna!

Lisa Lind, Nösunds Värdshus

Äventyrsbanan

Jag vill passa på att tacka för en trevlig eftermiddag, den var mycket uppskattad av vår nya pensionär och alla arbetskompisar. Kanongrej.

Jörgen Johansson, Uddevalla Energi

Grundkurs

Tack för en trevlig dag med en bra instruktör.

Simon Blank

Roligt

Jag vill tacka för en jättetrevlig dag som vi fick i torsdags. Musseljakten var rolig. Som tur var så slutade det att regna när vi skulle börja och solen tittade fram.

Kristina Henriksson, Midroc

Kanon!

Härlig tur i kanonförsommarväder. Och en fantastisk kväll. Hoppas givetvis på ett återseende.

Madeleine Andersson, U-nite Fasteners

Föredrag - Ute och cyklar

Kanon. Mycket inspirerande. Äventyrligt på bästa sätt.

Michael Almqvist, Plandent

Föredrag - Ute och cyklar

Tack för en inspirerande, underhållande och tankeväckande stund! Vi fick inte bara höra om dina äventyr utan också möjlighet att reflektera över våra egna livsresor. Jag kan intyga att publiken uppskattade ditt föredrag stort. Framförandet var fängslande med inslag av din alldeles speciella underfundiga och lågmälda humor. Bra timing och väl förberett. Vi på Colosseum tackar dig "kolossalt" mycket!
En riktig UPPLEVELSE för BOLAGET!

Ola Weding, Colosseumkliniken

Föredrag - ekoturism

Tack. Det var ett mycket inspirerande föredrag du höll. Inspirerande och matnyttigt. Jag har bara ros, inget ris.

Gunilla Davidsson, Turistchef, Läckö-Kinnekulle

Äventyrsbanan

Tack för en trevlig upplevelse med er.

Jonas Hedlund, Sweco

Kajaklyx på Väderöarna

Tackar för upplevelsen och det trygga sällskapet och platta vattnet :-)! Himla mysigt och imponerande!

Karin

Äventyrsbanan

Tack vi hade en riktigt bra eftermiddag hos er. Bra organiserat och uppskattat, även bra att vi kunde göra vissa justeringar i programmet så att fler skulle kunna deltaga.

Dennis Broberg, Nolato Cerbo

West Coast Kayaking

We had a great kayaking experience and we will definitely be back. Upplevelsebolaget were great to deal with. Everyone was friendly and excited for us and wanted to hear about our trip. It was nice to feel that warmth of strangers when we were so far away from home. The waters we paddled were beautiful and we have a lot of great memories to look back on.

Tanya and Cameron, Canada

Föreläsning

Tack för i lördags! Gästerna var fantastiskt nöjda med föreläsningen.

Pernilla Gustavsson, Bokenäs Hav, Spa & Möten

Havstenssund

Tack för en som vanligt minnesvärd paddelhelg bland kobbar och skär i vår fantastiskt fina skärgård.

Helge Andersson

Kajaklyx på Väderöarna

Tusen tack för en mycket trevlig och bra tur. Mycket bra arrangerat, god mat, inga som helst problem med min diet, bra rum, och framför allt är du Joakim en mycket professionell och underhållande guide. Tack för att du tog oss till alla fina platser och att du stannade upp under paddlingarna och berättade intressant om djur, natur och paddling. Det fina vädret gjorde naturligtvis att vi fick komma till platser där inte alla andra har paddlat. Jag är väldigt nöjd med denna tur och ska varmt rekommendera den till mina vänner.

Anders Dahlgren

Rekommenderas!

Vi (alla 88) hade en kanoneftermiddag ihop med er på Vann. Har bara fått positiva kommentarer från mina kollegor. Vädergudarna stod ju på vår sida också, så det kunde inte blivit bättre. Rekomenderar Musseljakten till både stora och små företag. Tusen tack ska ni ha.

AnnMarie Holmberg, Trollhättan Energi AB

Tredagarstur vid Havstenssund

Hemkommen med många minnen. Det var en jättefin tur och alla är mycket nöjda. Vi fick med det mesta man kan önska sig som nybörjare.

Gerd-Marie Alenius

Musseljakten

Tack så hjärtligt för en jättetrevlig dag!

Vibs Sohlberg, Slussens Pensionat

Kajaklyx på Väderöarna

Tack för tre fantastisk goa semesterdagar. Mycket kunnig och trevlig guide. Rätt man på rätt plats. Vi njöt av hela turen, inte minst maten och boendet på Väderöarna som var förstklassigt! Lunchen dag tre kanske kunde varit ute på en klippa, men okej, hade det regnat så var det garanterat bäst på värdshuset!

Jan-Ove och Gunilla Holmberg

Kayak Luxury on the Weather Islands

Everything was perfect. Very kind guide who knew a lot about the environement and told us a lot. Very interesting. Watching the seals was a great experience and he took us to lovely spots. Took time every morning to explain where we were going to go, how we should paddle. Very good food in the accomodation. So thank you Joachim for this very nice experience, for smiling and friendly company and for professionalism.
Even our teenagers loved the kayaking tour and the swimming in nice spots. I will warmly recommend this guided tour.

Philippe & Chantal Givel, Switzerland

KajakKalaset

Tokfint, tokbra och toktrevligt.

Erik Sjöstedt

KajakKalaset

Tack för en jättebra kajakkalashelg. Det var verkligen bra. Jag hade kul och lärde mig mycket. Fick en kajakpolare också. Vi ska paddla ihop. Det var roliga och trevliga människor man fick träffa.

Linnea Sjögren

Klätterdag

Elin och Oskar kunde inte sluta prata om hur kul det var att få klättra. Tack för en fantastisk klätterdag.

Lotta Olofsson

Musseljakt i UpplevelseLadan

Tusen tack för en toppentrevlig upplevelse.

Josefine Bergqvist, Colloseumkliniken

Kajakpaddling i Nordströmmarna

Tack för en fantastisk tur. Våra gäster var mycket nöjda och helt saliga över arrangemanget. Bra instruktörer, intressanta berättelser och underbar fika.

Håkan Karlsson, Unite Fasteners

Topptursvecka

Tack för en härlig vecka. Helt oförglömlig.

Magnus Stenqvist

Klätterdag

Vi är helnöjda. Allt funkade perfekt. Väder och vald plats var utmärkt, och en lagom utmaning för oss. Wendelin var smidig och lyhörd och passade bra in i vår jargong. Stort tack. Vi kommer tillbaka.

Ola Trouvé

Hal is - skridskotur

Vill bara tacka för en fantastisk dag ute på isen. Alla var helnöjda och kommer definitivt vilja göra om det, om inte med oss så med deras företag :))

Det var som vi sade innan vi åkte hem, det var lagom och bra anpassat för oss nybörjare, du kändes väldigt trygg och kunnig som guide och allt från mottagandet / utrustning och upplägg kändes väldigt proffsigt!! Vi var supernöjda :)

Sanna Hermansson

Kajak & Musik

En underbart härlig dag som det blir gott att tänka på nu när höstmörker och kyla smyger sig på. En komplimang till er båda också för att ni var så trevliga och duktiga guider. Hoppas vi ses igen senast när vi gör en repris 2014!

Ann Pedersén

Väderöarna

Tack Joakim och Karro för en fin kajakweekend vid horisonten med hög njutningsfaktor! Hägerkolonier, nyfikna sälar, fantastiskt god mat på värdshuset och spännande paddling vid Storön och vackra Väderöbod. När jag nästan känner mig som en säl i vågorna är det som allra bäst.

Mona Berg

Kosterhavet

Turen i Kosterhavet var helt fantastisk, tack vare det fina vädret och den utmärkta guidningen. Jag har drömt om kajakpaddling flera nätter efteråt och blir sugen på fler turer och egen kajak.

Martin Johansson

Privatlektion

Har paddlat en del, mest insjö, men aldrig tagit någon kurs, så nu kände jag att det var dags. Mycket seriöst bemötande men samtidigt avslappnat. Helt nöjd med mina två timmar, skall träna på en del saker för att sedan ta en lektion till.

Sture Haake

Tre dagar i Kosterhavet

Var med på kajakturen i Kosterskärgården 10-12/8 och är helnöjd med upplevelsen!
Kan inte komma på något som skulle behöva ändras i genomförandet eller upplägget. Det är perfekt som det är idag. Bra omhändertagande av oss deltagare från första stund i Ladan till den avslutande summeringen vid hemkomsten efter turen. Tryggt och säkert ledarskap. Kändes OK även för en som jag rätt ovan paddlare när vi skulle ge oss ut bland de höga vågorna och det vita skummet. Gillade även speciellt strategin att ”yra omkring” bland alla öar!

Jag har tidigare deltagit vid två andra turer hos andra arrangörer som är anslutna till Naturens Bästa, men kajakturen med er är den klart bäst arrangerade upplevelsen. Tack för en fin upplevelse! Återkommer gärna!

Marie Ernström

Dagstur i Nordströmmarna

Tusen tack för en underbar och oerhört proffsig paddeltur.

Charlotth Svensson

Grattis, ni gjorde det igen!

En aktivitet med Upplevelsebolaget bygger förväntningar. När det inte är första gången är förväntningarna höga. När jag nu summerar mina intryck är det helt klart att Jocke, Karro och Daniel överträffade mina förväntningar. Bättre betyg kan jag inte ge. Att bygga en stämning, väcka känslor, visa att du klarar mer än vad du tror, bjuda på det bästa man har, uppmuntra till kliv ur komfortzoner, ge gemenskap och inte minst en smak av "äventyr". TACK, TACK och åter TACK. Glöm våra skämt om att utveckla affärsmodellen, fortsätt med det ni gör på samma genuina sätt. Bara fortsätt, snälla. Jag har er hemsida som en favorit och kommer att följa er och hoppas få återkomma så snart jag kan.

Upplevelsebolagets Kosterhavet 2012 var årets upplevelse. Tack till alla deltagare och inte minst värden Jocke Hermansson. Mottag denna bukett med tänger, lavar, trift och massor med fågel- och sälupplevelser under en härlig augustisol i Kosterhavet. Jag njuter fortfarande. Tack. Sommarhälsningar från Skåne / Per

Per Strömqvist

Tack för en underbar dag

Det var en fantastisk kajaktur vi hade, med kunnig instruktör som introducerade oss med lugn och skicklighet. Som extra bonus sken solen från en klarblå himmel. Kanontrevligt.

Maria Rydberg

Säkerhet - fortsättningskurs

Tack för en kanonbra kurs i säkerhet, det känns verkligen att man lärde sig något. Jag tycker att upplägget var kanon, att det blev en dialog vid det teoretiska och även ute på vattnet. Det blev en skön teamkänsla av detta och det är något jag tar med mig när jag sitter i kajaken nästa gång med mina vänner. En av de bästa kurser jag har gått.

Andreas Molin

Paddling

Hoppas allt är bra med dig och ditt härliga gäng. Vi vill tacka er för roliga aktiviteter. Din personal har varit mycket trevlig service minded, och vi har haft jätteroligt. Jag är en kajakfan nu.

Lisa Magnusson, Volvo

GPS-orientering

Tusen takk for knallfine aktiviteter, vi var meget fornøyde med dagen og ikke minst det strålende været – som jeg forstod at du hadde bestilt!

Ida Fjeldsrud, Abilia

Self guided tour

Beautiful and varied scenery, camping on deserted islands, cooking fresh fish over an evening campfire, lovely sunshine, great wildlife and having the world to ourselves. It was a great holiday.

Hanna Deacon, England

Musseljakten

Som jag hoppas att ni märkte verkade alla generellt vara väldigt nöjda och glatt överraskade av ert arrangemang. Lekfullt, roligt men ändå lite spännande. Så här i efterhand är jag väldigt nöjd med regnet som gjorde att vi fick ta oss upp till er lada, som jag tycker lätt satte pricken över i:et. Jag är grymt impad av er flexibilitet, och det trevliga och humoristiska bemötandet kombinerat med de roliga grenarna gör att jag givetvis kommer att prata om er med vänner och kollegor som inte varit delaktiga i projektet.

Stefan Larsson, Jacobs Sverige AB

Trevlig kväll.

Vi på YIT får tacka för en trevlig kväll igår, alla var väldigt nöjda.

Thomas Helander, YIT Sverige AB

Äventyrsbanan

Tack för senast. Det var jättekul.

Ritva Laatikainen, No Problems AB

Tack!

Vi hade en härlig dag och en upplevelse som vi sent kommer att glömma.

Helene Björnfalk, Moleven Eurowand

Tack!

För en underbar kajakkväll förra veckan runt Bassholmen. Höjdpunkten på konferensen!

Christer Svärd, Volvo Parts

Första gången i kajak

Fick present via Live It när jag fyllde 50. Bokade grundkursen och fick en fantastisk upplevelse och dag i Uddevalla. Ordentlig genomgång om kajaken, hur man paddlar, hur man räddar och sen testa. Först var man osäker men via coaching av Joakim lärde man sig fort, testade till och med att "ramla ur" och ta sig upp igen. Trots jag fick närkontakt med en manet och inte riktigt kom loss från kanoten så kände jag mig säker med läraren. Tack för en underbar upplevelse!! Vi kommer säkert ses igen :-)
Astrid och Ronny

Astrid Fällgren

Paddla kajak i Bohuslän

Har senaste veckan haft "Paddla kajak i Bohuslän" som dasslitteratur (och det är inget negativt - där trängs klätterförare med andra viktiga publikationer). Flaggan i topp för ett gott jobb! Trevligt, roligt, informativt och rakt igenom bra framställt och, vilket jag uppskattar mycket, med ödmjukhet. Paddle on! // Andreas

Andreas Bohlin

Klätterdag

Tack Upplevelsebolaget och Jarno för en otroligt kul klättring. :-)

Mikael Börjesson

Helgtur till Koster

Tack, Oskar och Joakim, för en superfin helg vid Koster, allt fungerade perfekt. Att ni så generöst delar med er av ert kunnande och erfarenhet har gjort mig till en bättre paddlare och givit mig lite ”bonuskunskap” om Bohusläns bergarter. Vi ses igen nästa sommar!

Ulla Rüetchi

Stiltje - grundkurs i kajak

Bra fördelning mellan teori och praktik. Även här en lagom stor grupp vilket gav mycket uppmärksamhet till var och en. Tyckte i alla fall själv att jag var betydligt bättre vid dagens slut än när vi började. Jocke, du är en riktigt bra instruktör.

Marcus Henneryd

Underbar dag

En helt underbar dag! Vacker natur, lagom stor grupp, bra variation på ledernas svårighetsgrad. Slutligen, Jarno och Mia gav bra instruktioner och bidrog till en härlig stämning i gruppen. Dagen gav mig helt klart mersmak av att klättra igen.

Marcus Henneryd

Högvinst

Hej
Bokade på vinst och förlust en havskajakpaddling i Nordströmmarna för mig och min make den 28/7 - det blev högvinst. Vi hade en riktig toppendag både vad gäller upplevelsen, vädret och arrangemanget. Kände oss väl omhändertagna och turen var väl anpassad även för oss "lite äldre" och vi kan rekommendera detta till våra bekanta. Helt klart kommer vi att göra detta igen i någon form.
Tack för en trevlig dag!

Ulla & Gerald Balzer

Tack för en underbar dag!

Vill tacka er, Joakim och Oscar för en helt underbar upplevelse i Nordströmmarna. Så proffsigt och lugnt. Nu är jag ännu mer såld på det här. Ska hyra kajak för att ge mig ut själv några gånger sen blir det nog att köpa en egen. För detta är nog det mest optimala sättet att komma ut på havet. Kommer snart tillbaka / Ingrid

Ingrid Roland

Helt såld

Tack Joakim och Oscar för en underbar dag ute vid Nordströmmarna. Tydliga, lugna och kunniga är ni! Vi var många som aldrig paddlat förut och jag tror alla blev helt sålda. Har lämnat ditt telefonnr till en kollega på jobbet som säkert hör av sig snart. Vi syns säkert snart igen! /Kristina

Kristina Mattsson

Äventyr

Tack för härliga bilder! Elin och Emanuel var verkligen nöjda efter sin dag i ladan. Uppskattar verkligen ert engagemang för barnen, er proffsighet i att utmana men ändå se var barnens gränser går. De har redan börjat spara för att kunna återkomma en annan gång!
Tacksamma hälsningar!

Eivor Strååt

Fjällbacka

Min andra tur med Upplevelsebolaget och Oskar som guide. Gott ledarskap, säker navigering, lagoma etappmål, generös och god förmåga att förmedla kunskap om paddling, hav, natur och friluftsliv, samt gott humör och tålamod hos guide o assistent, gjorde turen mycket njutbar och lärorik.

Mona Berg

supernöjd

"It´s a lot of sheep-shit" sa Neal. Och visst är det mycket fårskit på öarna runt Fjällbacka men ffa otroligt vackert. Att paddla kajak var nytt för mig, det var roligt o otroligt avkopplande. Oscar o Mia var lagom mycket "på" och gav många nyttiga tips (att inte ha paddeln upp o ned, t.ex...)Maten var långt över förväntan och tält o annan utrustning mycket bra! Kul att testa lite olika väder o vind, stillhet o lite mera båttrafik. Jag hänger gärna med på en längre tur vid tillfälle!
Stora kramen från Winnie

winnie bergkvist

Klätterdag

Hej!
Har idag varit på en härlig klättringstur- den lever vi länge på!! Vi kommer hemskt gärna tillbaka- det har varit en härlig blandning av skön natur, proffsig guidning (inkl 2 goa praktikanter), svett, blåmärken på benen, ömma fingrar och en underbar adrenalinkick!

Stina Lönnqvist

Dagstur i Nordströmmarna

‎100% Upplevelse, 100% närvaro och 100% oförglömligt... Tack Oscar för en otroligt fin dag i Nordströmmarna.

Marie Lojakt

Stiltje - grundkurs

Du ville ha rosor & ris av oss. Här kommer en jättebukett rosor. Du höll en föredömlig teoretisk genomgång av kajaker och utrustning. Vi fick en mycket bra praktisk genomgång på stranden, där vi fick träna olika moment. Övningarna i kajakerna ledde du på ett, för oss ovana paddlare, mycket fint sätt med ordentliga påpekande om vilka fel vi gjorde. Och till sist det fantastiska lugn och förtroende du gav vid kamraträddningen. En bättre kurs kunde jag inte önskat mig. Stort tack för den.

Birgitta Söderlund

Stiltje - grundkurs

Tack för en kanondag. En mycket bra mix av teori och praktik i avspänd takt! Jag har hunnit rekommendera Upplevelsebolaget till några kollegor på jobbet.

Per Windolf, Hjo

Paddling, Nordströmmarna

Vi hade en riktig kanondag. Personligen blev jag biten och kommer absolut att göra det igen.

Stefan Hansson, ICA Maxi

Kajakpaddling i Byfjorden

Vi var alla väldigt nöjda med paddlingen i fredags. Det var ju flera som var oroliga för om de skulle våga, klara etc., men det gick ju jättebra. Alla instruktörerna var lugna, fina och tålmodiga och gav bra information och instruktion. Vi hade jätteroligt, så vi är helt nöjda.

Gunnel Wright, Primärvårdsrehab i Göteborg

Self guided kayaking

Hi there! Just wanted to let you know that we had the most brilliant time doing our 4 days sea-kayaking. We have some excellent pics and are still talking about it, a month on.... such great times. Many thanks again, and hope to see you again for another adventure.

Miranda Jones, England

Outdoor Academy

It certainly was a pleasure to be in West Sweden. You and your guides were very professional and friendly.

René Köhler, Holland

Outdoor Academy

Thanks for this great adventure. Organisation, program, teams, equipment, even the weather was perfect.

Berndt Woick, Germany

Kajak & musik, Slussen

Tack för en kanonfin dag på sjön. Hela gänget uppskattade det verkligen och ni gjorde ett toppenjobb och ett tappert försök att hålla ihop den brokiga och stökiga flocken.

Morten Gundersen

Paddling i Fjällbacka

Turen översteg mina största förväntningar.

Thomas Sørensen, Danmark

Sea kayaking in Fjällbacka

I had great days in a wonderful area of Sweden. I was very nervous before the kayaking but already during the information and then on the water I had a very good feeling and I was really happy. Thank you!

Kornelia Suttner-Nold, Germany

Sea kayaking in Fjällbacka

Thank you for an amazing experience in West Sweden. I can easily say that the time spent with your guides doing the longer sea kayaking was awesome and the highlight of the trip. I enjoyed myself so much I would like to put myself forward for any job / volunteering positions that may arise.

Juliana Bayley, Wales

Helgtur i Kosterhavet

Hjärtinnerligt tack för en härlig paddlingsupplevelse i somras. Jag har nyligen varit i Nya Zeeland och paddlat både i Abel Tasman och i Doubtful Sounds samt runt Matamoa Island i Fiji. Fick smak på paddling tack vare er. Hoppas att vi ses i sommar.

Eva Olofsson Linder

Helgpaddling i Fjällbacka

Tack för en mycket trevlig tur och på återseende!

Jonas Janocha

Mat & kajak, Lyckorna

Tack för en bra paddel-"helg"! Fantastisk upplevelse!
Trevlig, duktig och engagerad ledare som gav oss tydliga instruktioner!

Margaretha Davidsson

Kajaklyx på Väderöarna

Hej! Åter i vardagen vill jag bara säga stort tack för tre kanondagar. Det var perfekt på alla sätt och ni hjälpte mig jättebra.

Jan-Olof Svensson

Self guided kayaking

Thank you so much. We had a briliant five days and would love to come back again.

Melissa & Lee, England

Self guided kayaking

Thank you very much for this wonderful experience.

Miriam Oberer, Germany

Self guided kayaking

The service we received in Sweden was far beyond what we expected, nothing was too much trouble and we were made very welcome. Obviously with any hire company we wern´t sure what would be waiting for us when we arrived but we were both impressed by the equipment provided. Proper charts in Ortlieb waterproof cases really showed how professional they were.

Timothy Young, England

Self guided kayaking

Hey! I just wanted to say thanks for the easy way you and your company provided us with the kayaks and the good drop off and pick-up service. We all had a good time and are now already discussing to go maybe back to Scandinavia next year. Nice greetings

Lars and the Austrian Group

Self guided kayaking

We really loved the whole experience and are looking forward to coming back next year for more. The whole trip was very well organized, we really were/are still buzzing from it, we wished we had more time and could have stayed longer. Many thanks indeed!

Alun Heslop, England

Self guided kayaking

Dear Upplevelsebolaget team! I first need to start by thanking you all for facilitating such a great experience. The equipment, your advice and enthusiasm together with the actual trip far exceeded my expectations. I will recommend you to others and in the words of Arnold Schwazenegger - "We will be back!".

Roland Bohn, South Africa

Rollkurs

Kursen var mycket bra, med två engagerade lärare. God dialog. Trevligt med lunchpausen. Gustafsberg fint - bassängen lite jolmig, men "trygg". Standardrollen finns nu i repertoaren.

Hans Rengman

Grundkurs i kajakpaddling

Tack för en innehållsrik dag. Följande intryck har jag av dagen:
- mycket tydliga och raka instruktioner
- grundläggande
- detta gav mersmak
- en gedigen verksamhet
- kan rekommenderas till alla

Jill Ryd

Klätterdag

Hej! Vill bara skriva några rader om min upplevelse.
Jag är mycket nöjd med arrangemanget, utrustningen och ledaren. En fantastiskt rolig dag som gav ett minne för livet Jag hoppas att vi ses igen!!

Susanne Berglund

Outdoor Academy

I had a great time with you doing all the activities.

Anne Mette Ahlgreen, Denmark

Outdoor Academy

Thank you for a hugely enjoyable outdoor academy! I brought home the recipe for the fish soup, but I´m not sure I´ll be able to recreate the magic back here in the UK.

Bob Carter, England

Outdoor Academy

I had a great time. The highlight for me was the kayaking tour. Great scenery, a nice group and perfectly organised. With you I always felt that we were in good hands and I cannot name a thing that could have been better.

Florian Gschwendtner, Tyskland

Outdoor Academy

I still feel the spirit and calm of Ramsvik in my heart. I´m sure I will come back some time. Your outdoor program was great. I enjoyed it very much.

Petra Rapp, Germany

Outdoor Academy

I will never be able to thank you enough for giving me back my trust in boats. You did a great job and made the trip very special.

Verena Koll, Germany

Dagstur i Nordströmmarna

Kan bara säja en sak om turen i lördags: PERFEKT! Förutom kanonväder, så jättebra killar som var lugna och lyhörda på alla som var med och duktiga på att lära ut och tog oss med på jättefina ställen.

Per Christensen

Dagstur i Nordströmmarna

Duktiga killar. Bra ledarskap. Gott omdöme och ansvarskänsla.

Mona Berg

Dagstur i Nordströmmarna

Hej och tusen tack för en fin dag på vattnet.
För min del var det första gången jag satt i en kajak och det gav mersmak. Ulrika och Jarno gjorde båda ett professionellt och kunnigt intryck, gav en mycket bra introduktion till kajakpaddling och bidrog med trevligt sällskap. Hoppas vi ses igen!

Ulla Rüetschi

Dagstur i Nordströmmarna

Tack för en fin upplevelse! Instruktioner: Väl, kunnigt och tydligt framförda, visade. Guidning: Informativt, lungt och avslappnat. Trevligt med info om området vi var i. Lagom info vid väl valda tidpunkter. ( oväntat). Lyhörda och trevliga guider/instruktörer. Förtäring: Väl vald för aktiviteten. Gott och i tillräcklig mängd.
Paddelvatten: Suveränt trevligt och pasande ställe. Bra ruttval.Vi kände oss mycket väl omhändertagna. Lungt och avslappnat från start till mål - ingen stress. Ni överträffade våra förväntningar.

Linéa och Christer Tångne

Paddling, Nordströmmarna

Jag får gåshud bara jag skriver om dagen. Vi kommer tillbaka. Igen.

Håkan Karlsson, U-nite Fasteners Technology

Paddling i Stigfjorden

Vi var mycket nöjda.

Jonas Larsson, Adact Revisorer

Klättring, Smögen

Vi hadde en strålende dag. Både de som hadde klatret før og nybegynnere var veldig fornøyde. Masse takk!

Gry Haugsnes, Stabburet AS, Norge

Paddling och klättring

Hela firman är jätteglada/lyckliga över vår kick-off hos er. Ni ska ha stort beröm för ett mycket professionellt och strukturerat arrangemang. Alla kände sig väldigt säkra och trygga på de aktiviteter vi genomförde och det har talats mycket om klättringen kring fikat.

Fredrik Lindman, Brandpartner

Mountainbike på Hunneberg

"Bra, trevliga ledare och bra tur. En positiv upplevelse."

Marina Paulinz, Volvo Corporate Finance

Äventyrsbana, Upplevelseladan

Väl förberett, strukturerat och professionellt. En mycket bra och givande dag.

Urbhan Johansson, Centralskolan

Musseljakt

Vi hade väldigt roligt. Tack för ett supertrevligt inslag i vårt annars intensiva konferensschema.

Karin Robinson, Capio Diagnostics

Musseljakt, Upplevelseladan

Rosor och ris? Från oss blir det endast rosor, ett helt fång. Vi hade en jätteuppskattad aktivitet. Jag har gjort den förut men det gjorde absolut inget. Allt är lika roligt. Alla hos oss tyckte vi hade jättekul. Vi tackar och kommer säkert tillbaka i framtiden.

Jeanette Södergren, Göteborgs Egnahems AB

Skattjakt, Bohusgården

Alla var jättenöjda och den positiva andan följde oss under resten av vår konferens.

Pamela Nilsson, Alingsås kommun

Musseljakt, Lysekil

Tack för en bra arrangerad aktivitet. Det var mycket kul och spännande. Vi hoppas vi kan få göra något liknande i framtiden.

Kristian Åkerström, VM-Data

Kajakpaddling, Ljungskile

Tack för paddelupplevelsen! Det var några riktigt bra timmar.

Annica Eklöv, SEB

Dagstur i Nordströmmarna

Vi vill tacka för en fantastisk upplevelse. Den proffsiga framtoningen hos er ledare är det vi kommer att minnas mest. Ni instruerade bra, hade valt ut en bra tur och var glada och positiva hela tiden. Kramar och ett varmt tack!

Alf & Ewa

Butiken

Stort tack för ett trevligt bemötande av kunnig personal, som verkligen har erfarenhet och vet vad de pratar om.

Jonas Hellstrand

Klättring och paddling

Tack för att ni hjälpte till att göra vår årliga resa till något extra. Alla var mycket nöjda med kajakturen, att ni tänkte på säkerheten är något som vi verkligen uppskattade. Klättringen var en riktig höjdare och det är många som har fått blodad tand och vill klättra mer. Vi upplevde att ni verkligen var tillmötesgående och fixade i ordning utifrån våra önskemål. Bra service, kommunikation och en skön stämning. Tack än en gång!

Herrklubben Hercules, Borås

Musseljakt, Ladan

Alla var väldigt nöjda. Kanonbra! Detta kan vi rekommendera.

Peter Selberg, Borås Stad

Helgtur i Fjällbacka

Tack för en trevlig helg.

Marie och Curt

Klätterkurs

Det var kanon. Vi lärde oss massor av nya saker och hade jättekul.

Benny Tator

Klätterkurs

Vi är mycket nöjda med kursen. Robban var mycket trevlig och förklarade på ett bra sätt. Det var bra att det var fokus på säkerhet. Ni fixade till och med bra väder.

Hanna och Martin Åberg

Teambuilding

En mycket nyttig eftermiddag för hela gänget. Tack för allt, vi återkommer.

Nina Sekund, Högskolan Väst

Helgpaddling i Fjällbacka

Tack för de underbara kajakdagarna! Tänker på dem med välbehag, det var lika härligt som alltid.

Tina Sahlqvist

Kajakkurs

Tack så jättemycket för den fina och otroligt lärorika kursen! Så ska kurser se ut.

Michael Köster

Kajakkurs

Kajakkursen var kanon! Två mycket givande dagar med massor av bra kunskap, förmedlad av en trevlig, lite lågmäld och oerhört kunnig ledare.

Jan-Ove Holmberg

Klätterdag

Tänkte bara tacka för en jätterolig, spännande och trevlig klättringsdag igår.

Maria Carlring

Dagstur i Nordströmmarna

Tack för en bra planerad och trevligt genomförd kajaktur!

Erik Lindh

Dagstur i Nordströmmarna

Tack för en jättefin dag igår. Allt fungerade perfekt. Vädret var toppen, paddelvattnen var perfekta och ni var jättetrevliga och bra instruktörer och ledare. Jag tror faktiskt inte att någon annan visat mig tidigare så som ni gjorde. Jag återkommer gärna på någon mer tur och kommer att rekommendera er till mina vänner och bekanta.

Britt Johansson

Dagstur i Nordströmmarna

Nu har jag hittat ytterligare en grej att göra. Kajak - det var ju toppen. Det var inte sista gången.

Catharina Arwidsson

Dagstur i Nordströmmarna

Tack för en superfin och minnesvärd kajaktur. Bättre introduktion till kajakpaddlande kan man som nervös, fiskrädd nybörjare inte få. Det var superkul.

Andrea och Ricardo