Nature's Best Sweden - godkänd svensk ekoturism

Nature's Best Sweden är ett banbrytande kvalitetsmärke för ansvarsfull upplevelseturism i naturen i Sverige. Det som internationellt ofta kallas för ekoturism. Nature's Best Sweden är det första nationella kvalitetsmärket för ekoturismarrangemang på det Norra halvklotet, och sjösattes under FN:s Internationella Ekoturismår 2002.

Avsändare för märkningen är Svenska Ekoturismföreningen tillsammans med Naturskyddsföreningen och Visit Sweden. Nature's Best Sweden samlar alla Sveriges främsta naturresearrangörer och deras finaste produkter, och skapades för att en besökare lättare ska kunna hitta fram till dem. Ett sätt att skilja agnarna från vetet. Nature's Best Sweden är helt enkelt de bästa naturresorna i Sverige. Ett roligare resande - för alla inblandade.

Upplevelsebolaget blev 2005 Bohusläns första godkända Nature's Best Sweden-arrangör. Året därpå, 2006, belönades vi med Grand Travel Award som årets ekoturismföretag i Sverige, vilket vi fortfarande är mycket stolta över. Vi tror på Nature's Best Sweden, vi tror på ekoturism och vi tror på att vistas i naturen på ett respektfullt sätt. Och vi tror att du också tycker att det är bra.

Vi stöttar det lokala naturvårdsprojektet 8 fjordar, som du kan läsa mer om här.

bild