Kompis med granit

Bohuslän är rätt ställe att möta äventyret. Här hittar du Sveriges och kanske hela norra Europas bästa klättring med fantastiska klippor av solid granit, vackert belägna med leder i alla svårighetsgrader.

Vi arrangerar klättercamps, kurser och guidad klättring av varierande längd och på olika nivåer. Anmäl dig till någon av våra grundkurser, fortsättningskurser eller sportklätterkurser. Har du kommit lite längre i ditt vertikala liv kanske det är dags för en grundläggande eller avancerad räddningskurs. Oavsett vilken kursnivå du väljer vågar vi lova inspirerande, lärorika och minnesvärda upplevelser som utvecklar dig som klättrare.

Har du aldrig klättrat tidigare och vill känna hur det är, så följ med oss på en guidad klätterdag. Vill du ha ut maximalt av din tid, oavsett om du är nybörjare eller inbiten klättrare? Boka en privat klätterguide för en eller flera dagar. Du får full uppmärksamhet, massor av klättring och hittar direkt de bästa lederna på de finaste klipporna. Sen är det bara att samla stjärnor.

Boka in någon av våra klättercamps för en riktigt skön klättersemester i Bohuslän. Då får du en perfekt mix av klätteraktiviteter, som tillsammans med mat och charmigt boende vid vattnet, blir ett spännande äventyr. Välj mellan vårt 3-dagarspaket Grund eller vårt 5-dagarsalternativ Upptäcka.

Oavsett vilket alternativ du väljer får du under säkra och inspirerande former lära dig vad klättring på olika nivåer innebär. Surfa vidare och kolla in våra olika alternativ. Hör gärna av dig eller besök oss, så berättar vi mer!

bild