Partners

Ensam är inte så stark. Ganska ofta är det bättre att ha någon att hålla om axlarna och blicka framåt tillsammans med. Därför har vi partners. Vår ambition är att erbjuda starka positiva upplevelser, och det gör vi bättre med starka positiva partners. Kolla in vilka det är!

Vi tycker att det är viktigt att försöka hitta partners som tror på samma saker som vi. Som bryr sig om samma saker som vi. Har samma värdegrund. Det stärker oss gemensamt, och ger dig som gäst en bättre upplevelse.

Vi söker i första hand samarbeten med företag – boendeanläggningar, aktivitetsföretag, restauranger eller transportörer - som har en uttalad hållbarhetstanke i sin verksamhet, och som strävar efter att leverera en produkt eller tjänst av hög kvalitet till våra gemensamma, gäster. Vi vill känna oss säkra på att du får en bra upplevelse, helt enkelt. Vi uppmuntrar och uppskattar därför att våra partners är kvalitets- och/eller hållbarhetsmärkta med Naturens Bästa, Swedish Welcome, Svanen eller Krav.

Vi är övertygade om att hållbarhet också betyder långsiktighet. Vi strävar alltid efter långsiktighet i relationer med partners.

bild