Pressbilder

Alla bilder på Upplevelsebolagets sajt är copyrightskyddade. Vi vill gärna att de publiceras och används så mycket som möjligt, men först efter överenskommelse med respektive fotograf, till avtalad kostnad.

Fria bilder

Kontakta oss gärna för en högupplöst kopia för fri publicering. Förutsättningen är att publiceringen sker i direkt samband med en artikel eller notis om oss och vår verksamhet. Tala om för oss vilken bild, eller typ av bild, du är ute efter så hjälper vi till.

Köpa bilder

Du är välkommen att köpa bilder av oss för redaktionell användning, reklam eller informationssyfte. Vi är medlemmar i BLF, Bildleverantörernas Förening, och utgår från BLF:s prisrekommendationer. Kontakta oss för pris!

Halva priset

För illustration av artiklar och eller informationstexter av generell karaktär, där Upplevelsebolaget figurerar som en av flera namngivna aktörer, gör vi ett bra pris om du vill använda våra bilder. Vi utgår då från BLF:s prisrekommendationer och lämnar 50% rabatt. Kontakta oss!

Fotografens namn

För användande av samtliga av våra bilder gäller att fotografens by-line publiceras i direkt anslutning till bilden, enligt följande exempel: Joakim Hermanson / Upplevelsebolaget. Hör av dig med frågor eller önskemål!

bild