Att ha det bra

En fin kajaktur från Stuveröd, upp genom Snäckedjupet och vidare runt Bassholmen, med en grupp från Estrella var Upplevelsebolagets allra första arrangemang. Det var 1994 och vi kunde inte riktigt fatta att vi verkligen fick betalt för att paddla kajak. Det kan vi fortfarande inte. Det är ju det bästa som finns.

Att växa

Vi har vuxit en del sedan vi började. Vi har till och med blivit utsedda till Årets Ekoturismarrangör i Sverige. Det är vi stolta över. Fast ärligt talat är vi fortfarande ganska små. Personliga, tycker vi själva. Vi tycker att det viktiga växandet är det man själv upplever. Under sin tid i kajaken, i klätterselen eller på någon av våra högbanor i Ladan.

Att leva

Sedan vi började har vi paddlat kajak, klättrat, cyklat mountainbike och haft grupputveckling med massor av människor. Vi tycker fortfarande att det är lika roligt. Att vara ute och förmedla fina upplevelser till positiva människor i en vacker miljö är ett underbart jobb. Ett fint sätt att ha det bra och att växa. Ett fint sätt att leva.

bild