Konferera, bo & äta

Vi har ett långt gott samarbete med flera av Bohusläns bästa boendeanläggningar. Alla har naturligtvis sköna sängar, trevlig personal och utmärkt mat. Och ännu viktigare, tycker vi - alla har en fantastisk natur utanför dörren.

Bohusgården Hotell & Konferens

Ett modernt konferenshotell med strålande utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Hotellet ligger bara femton minuters promenad från UpplevelseLadan och Gustafsberg, med allt vad det innebär i fråga om aktiviteter och äventyr.
Besök Bohusgården!

Gullmarsstrand

Långvarig samarbetspartner till oss, med ett svårslaget läge i Fiskebäckskil. Vågorna kluckar mot bryggan utanför hotellet och Sveriges bästa paddelvatten (?) finns i Nordströmmarna, alldeles runt kröken.
Besök Gullmarsstrand!

Slussens Pensionat

Slussens Pensionat är äkta passion. Passion för musiken, för maten och för den genuina miljön. Det gillar vi. Och alla andra som kommer dit. Det är käk, bräk och suveräna paddelvatten i lugna oexploaterade omgivningar.
Besök Slussens Pensionat!

Villa Sjötorp

Villa Sjötorp byggdes 1901 och snickarglädjen smittar av sig till alla som besöker pensionatet. Gillar man dessutom utsökt mat, tillagad av lokalt producerade, ekologiska råvaror, avnjuten i en oförglömlig miljö med utsikt över havet, har man kommit rätt.
Besök Villa Sjötorp!

Nösund Havshotell

Till Nösund har inte stressen hittat. Lugnt och gemytligt, men ändå med allt man behöver för sin konferens. Som fågelrika och skyddade paddelvatten i Stigfjorden, eller en klätterklippa där man blickar ut över Käringön och Måseskär från toppen.
Besök Nösund Havshotell!

Thorskogs Slott

Bo som stjärnorna - på Thorskogs Slott. En fantastisk byggnad, en underbar anläggning på en strålande vacker plats. Grupputveckla tillsammans med oss i slottsträdgården mellan konferenspassen.
Besök Thorskogs slott!

Väderöarnas Värdshus

I den västligaste utposten av skärgården ligger ett värdshus med god mat, mjuka sängar och vänlig service. I en makalös miljö. Mer exotiskt än så här blir inte Sverige. Vi paddlar kajak och GPS-orienterar bland säl och sjöfågel.
Besök Väderöarnas Värdshus!

Lådfabriken - creative seaside accommodation

Lådfabriken i Edshultshall på västsidan Orust är en speciell upplevelse. Ett störtskönt designat boende precis vid havet, med ett av Bohusläns bästa paddelområden just utanför dörren. Hit kör vi bland annat kajaklyxturer.
Besök Lådfabriken!

Salt & Sill

Tänk dig ett flytande hotell med en fantastisk restaurang, allt designat med känsla för skönhet och trivsel. I en magisk skärgårdsmiljö, där man fortfarande lägger in Sveriges bästa sill. Som gjort att göra en skön paddeltur ifrån.
Besök Salt & Sill!