Gäng vi gillar

Vi stöttar, och är medlemmar i organisationer vi tror på, och som vi tycker gör ett bra jobb. Där det finns människor som arbetar för samma saker som vi, och som har värderingar vi delar. Det gillar vi. Där vill vi vara med.

Svenska ekoturismföreningen

Vi är självklart med i Svenska Ekoturismföreningen. De arbetar, precis som vi, för att utveckla den fantastiska potential vi har i Sverige (och Bohuslän) för hållbar kvalitetsturism i naturen. De vill, precis som vi, bjuda på fina upplevelser i en vacker miljö.
Besök Svenska Ekoturismföreningen!

Svenska naturskyddsföreningen

Vad Svenska Naturskyddsföreningen arbetar för hör man på namnet, eller hur? Naturen vi har är ju själva förutsättningen för det vi håller på med. Ett otroligt viktigt arbete. Förutom att vara medlemmar har vi stöttat föreningens arbete genom att vara bronssponsor och genom att skänka en del av inkomsterna från våra paddelturer till SNF:s projekt för att rädda tumlarna kvar i svenska vatten.
Besök Svenska Naturskyddsföreningen!

Smartsajt

Om du gillar vår sajt, och tänker att en sån skulle jag/vi ha, så är det fullt möjligt. Smartsajt.se har alla de smarta lösningar och den obegripliga sajberintelligens som du behöver, men inte riktigt orkar tillägna dig själv. Riktigt smart!
Besök Smartsajt!

Bohusläns klätterklubb

Vi är självklart med i Bohusläns Klätterklubb. Förutom att de håller på med något av det roligaste som finns, så gör de ett bra jobb med access och etikfrågor när det gäller bohusklättringen. 2002 skrev vi Bohusföraren tillsammans med BKK.
Besök Bohusläns klätterklubb!

Bildleverantörernas förening

Bildleverantörernas Förening, BLF, är en branschorganisation för professionella fotografer och filmare, som sedan 1950 arbetat med kontakter mellan köpare och säljare av film och foto. Vi följer alltid BLF:s rekommendationer för användande, rättigheter och köp av vårt bildmaterial.
Besök Bildleverantörernas förening!