Upplevelser för företag

Ända sedan vi startade 1994 har vi arrangerat lärorika, minnesvärda, spännande och kul upplevelser för företagsgrupper. Vi har paddlat kajak, klättrat, cyklat mountainbike och grupputvecklat med massor av både stora och små, lokala, nationella och internationella företag. Vi har gjort korta turer eller flerdagarsarrangemang för små och stora grupper. Alltid med målsättningen att skapa positiva minnen som varar länge.

Vi har vår bas i den fantastiska miljön på Gustafsberg, Sveriges äldsta badort, vid Byfjordens södra strand, just utanför Uddevalla. Där hittar du UpplevelseLadan, med tusen kvadratmeter äventyr och samarbete under tak i den fantastiska gamla ladan från 1901. Förutom en spännande aktivitetsavdelning hittar du vårt kajakcenter med en välsorterad paddelbutik, engagerade människor och god ekologisk espresso.

Vi har också ett nära samarbete med många av de bästa boendeanläggningarna i området, där vi gärna bokar in dig om du vill bo bra, äta gott och konferera en smula i kombination med dina upplevelser. Och det behöver inte vara i Uddevalla förstås. Om inte du kan komma till oss så kommer vi gärna till dig.

Sjyssta upplevelser

Vi tror på genuina upplevelser och på att driva en verksamhet som är långsiktigt hållbar och respektfull för miljön, naturen och alla som vistas där. Inte för att det är politiskt korrekt utan för att det ger en bättre upplevelsekvalitet för dig som gäst.

Det är en utgångspunkt som gjort att vi blev Bohusläns första kvalitetsmärkta ekoturismföretag inom kvalitetssystemet Naturens Bästa. Vi blev till och med belönade med Grand Travel Award 2006 som Årets Ekoturismföretag i Sverige. Nu finns det glädjande nog fler Naturens Bästa-företag i Bohuslän, men fortfarande är Upplevelsebolaget det enda kajakföretaget.

Hitta er upplevelse

Sommar, höst vinter eller vår - vi arrangerar sjyssta upplevelser för er när som helst. Vi tar er med på en kajaktur, en skön dag på mountainbike eller på långfärdsskridskor, eller en klätterdag på klippa eller is. Eller kanske på en kul och spännande äventyrs- eller grupputvecklingaktivitet i vår UpplevelseLada. Surfa vidare via länkarna nedan och hitta den upplevelse som passar er bäst. Kontakta oss för pris, offert och detaljer!

Naturligtvis kan vi förändra, utveckla, skräddarsy och tillmötesgå de önskemål du har för din grupp. Kontakta oss för en diskussion!

bild