KalasMat

Vill du inte koka din egen pasta på uteköket har du fina alternativ på KajakKalaset. Frukost (lördag och söndag), middag (lördag) och avslutningsfika (söndag) äter vi gemensamt i ladan. Det ingår när du bokar ditt KalasKort. Lunch fixar du själv, men en stark rekommendation är att äta den med utsikt över vattnet på det mysiga Konditori Snäckan tvåhundra meter från UpplevelseLadan. Om du väljer att äta lunch på Snäckan så tänk på att det kan vara mycket folk och en del väntetid, om vädret är fint.

Frukost

Drick ditt morgonkaffe tillsammans med oss andra. Frukost äter vi gemensamt mellan 09.30 och 10.30 i UpplevelseLadan.

Lunch

Du äter lunch på Konditori Snäckan i stort sett när som helst under KajakKalaset. Mellan 12.30 och 14.00 har kajakpassen uppehåll, då hinner du med en god lunch på den sköna uteserveringen vid vattnet. Då finns det också bord reserverat för KajakKalasdeltagare.

Observera att lunchen inte ingår i ditt KalasKort, och att det kan vara mycket folk och en del väntetid på Snäckan, om vädret är fint. Vill du fixa din egen lunch på annat sätt gör du naturligtvis det.

Middag

Vi äter gemensam middag i UpplevelseLadan på lördag kväll. De senaste åren har vi serverat en musselmiddag med blå läckerbitar odlade i vattnen strax under kajakskrovet. Väldigt närproducerat, väldigt ekologiskt, väldigt gott. Och populärt. Faktiskt så populärt att det blivit lite av en tradition omöjlig att ändra på. Vi siktar på en repris i år och dukar fram vid sisådär 19.30. Framåt kaffet börjar kvällens föredrag. Det är bara att luta sig tillbaka och låta sig inspireras.

bild