Gustafsbergs KajakPensionat

Du kan hyra kajakplats för din kajak hos oss. Gustafsbergs KajakPensionat är en låst förrådsbyggnad bredvid UpplevelseLadan, med mycket charm och personlighet. Här har du tillgång till sköna paddelvatten, en tvättstation för utrustningen efter turen och en välsorterad kajakbutik med god espresso. Du får dessutom sköna paddlare som grannar och kan enkelt hyra kajak till en kompis som vill med ut. Gratis parkering finns vid ladan, där du kan ställa din bil medan du är ute och paddlar.

Har du inte bil kan du enkelt ta dig ut till din kajak med cykel längs den vackra strandpromenaden, med buss till Bodele eller Gustafsberg, eller på sommaren med passagerarbåt från centrum.

bild

Pris:

Sommar:
1 maj - 30 september: 1.195 kr.

Vinter:
1 oktober - 30 april: 995 kr.

Helår:
1 januari - 31 december: 1.995 kr.

Villkor:

Hyran betalas i förskott för vald period. En uppsägning av plats ska göras senast en kalendermånad innan ny hyresperiod inleds. Om inte platsen sagts upp löper kontraktet vidare med nästa period. Upplevelsebolaget kan när som helst säga upp hyreskontraktet med en månads uppsägningstid. Du ansvarar själv för att din kajak är försäkrad.

Är du intresserad av en plats i kajakpensionatet så maila oss info@upplevelsebolaget.com , eller ring oss på 0522 - 131 00 eller 0705 - 131085.