Presentkort

Ge bort en upplevelse genom att köpa ett presentkort av Upplevelsebolaget. Välj mellan att ge bort en specifik upplevelse som en kurs, en resa eller en guidad tur, eller välj ett valfritt belopp som kan användas i vår butik eller aktivitetsutbud.

Köpa presentkort

Beställ ett presentkort genom att e-posta följande uppgifter till info@upplevelsebolaget.com :

• Namn, adress, telefon och e-post till köparen av presentkortet.
• Namn och e-postadress till mottagaren av presentkortet.

Du betalar presentkortet via en faktura som skickas till din e-postadress. För miljöns och tidseffektivitetens skull skickar vi själva presentkortet i digital form (pdf) till din e-postadress. Du kan skriva ut det eller maila det vidare till mottagaren. Vi skickar aldrig presentkortet digitalt direkt till mottagaren, om köparen inte uttryckligen vill att vi ska göra det. När fakturan är betald aktiveras presentkortet och det är möjligt för mottagaren att göra sin bokning.

Använda presentkort

Våra presentkort är giltiga ett år från utskriftsdatum. Inom den tiden behöver du boka din upplevelse. Du bokar enkelt ett datum som passar dig direkt online. Du följer bokningsguiden steg för steg och anger ditt presentkortsnummer i steget för betalning. Stöter du på några problem är du välkommen att höra av dig.

bild