KajakKalaset 2018 är inställt

Alla eror och epoker når sitt slut. Kambrium, silur, romarriket och Usain Bolt. Nu har det också hänt KajakKalaset. Vi STÄLLER IN årets upplaga, sörjer ett ögonblick, blir nostalgiska och tittar på sköna gamla bilder. Sen kavlar vi upp fleecetröjorna, tar nya tag och hittar på något annat. Tack alla sköna KalasPaddlare för att ni varit med under de år vi kört!

KajakKalaset i Bohuslän 2018

Bocka för den 20-23 juli 2018 i kalendern. Då är det dags för KajakKalas på Gustafsberg igen. För 7:e gången. Som vanligt blir det två dagar (21-22 juli) med skönt häng, mysig gemenskap och inspirerande tid, både på vattnet och på land. Både för dig som är paddlare och för dig som har lust att bli det. KajakKalaset är till för att alla, oavsett tidigare erfarenhet, ska trivas. KajakKalasets basecamp är UpplevelseLadan på Gustafsberg.

KajakKalaset går också att förlänga för dig som vill. På fredag den 20 juli kör vi uppvärmning, teorikurser och käkar middag tillsammans, och på måndag, den 24 juli kör vi guidade KalasTurer för dig som vill använda dina nyvunna kunskaper i skarpt läge, på fina turer. En nyhet för 2018 är att det kommer att ges ytterligare ett alternativ för måndagen nämligen Examination, för dig som vill examinera dina paddelkunskaper.
fake rolex klockor kopior

Nyheter 2018

Nyheter för 2018 års KajakKalas är att vi kommer att erbjuda Examination för dig som önskar på måndagen den 23:e. Examinationerna kommer att ges enligt Paddelpasset. Paddelpasset är den svenska versionen av Euro Paddle Pass, EPP.

Du kan läsa mer om Paddelpasset här!

Kunskaps- och inspirationsresa

KajakKalasets upplägg är en kunskaps- och inspirationsresa på tre nivåer. Programmet följer en tänkt kronologi, där du bygger på din kunskap under helgen (21-22 juli) och är en lite bättre paddlare när du åker härifrån än när du kom hit. Lite som att äta förrätt, huvudrätt och efterrätt i en logisk ordning på middagen, istället för att lite planlöst gräva runt bland olika korvar på en buffé. Om du förstår. Och oavsett om du har paddlat ingenting eller väldigt lite (GUL nivå), en del (GRÖN nivå) eller ganska mycket (BLÅ nivå) gör du samma resa under kalaset. På din nivå. Och har riktigt kul under tiden. Så välj färg och ha en bra helg.

Här kan du boka ditt kajakKalaskort!

Och kolla gärna in lite bilder från tidigare KajakKalas!

KajakKalaset 2012.
KajakKalaset 2013.
KajakKalaset 2014.
KajakKalaset 2015.
KajakKalaset 2016.

Vår fina jubileumstårta

Vår fina jubileumstårta