Högsäsongsprogrammet 2019

skapad 2018-06-11 i 'Upplevelsebolaget'

 

Vi arrangerar äventyr varje dag i sommar. Vårt högsommarprogram startar efter midsommar och pågår hela augusti ut. Närmare bestämt veckorna 26-35. Minst. Turer eller kurs i kajak, mountainbike eller klättring tillsammans med erfarna guider. Här hittar du vårt veckoschema för sommaren 2019.

MÅNDAGAR: MTB-måndag

Skog och hav, grusvägar och stigar. Det finns massor av fin cykling i och omkring Uddevalla. Varje måndag under sommaren väljer vi det bästa och gör en skön tur tillsammans.
Läs mer om turen, datum och boka här!

På sköna stigar

På sköna stigar

TISDAGAR: Stiltje – grundkurs

Att paddla kajak är enkelt. Det är ett fantastiskt sätt för de allra flesta att få fina upplevelser i en unik miljö. Och ändå är det en bra idé att gå en grundkurs för att få koll på det viktigaste. Stiltje motsvarar BCU 2 Star Sea och EPP Gul nivå.
Läs mer om kursen, datum och boka här!

BCU 2 Star Sea / EPP Gul Nivå

BCU 2 Star Sea / EPP Gul Nivå

ONSDAGAR: Dagstur i Nordströmmarna

Nordströmmarna är klassiska Bohuslänska farvatten, från Taubes visor. Här slingrar sig det salta Västerhavet in mellan ädelträdskogar och naturreservat, på sin väg från Gullmarn till Koljöfjorden. Att påstå att paddlingen är idyllisk är närmast en underdrift.
Läs mer om turen, datum och boka här!

Stillhet, strömmar och Taube

Stillhet, strömmar och Taube

TORSDAGAR: Paddla med sälar

Att möta fria djur i deras naturliga miljö är alltid en stor upplevelse. Från sittbrunnen på en kajak är det oförglömligt. På en dagstur försöker vi få sälkontakt från kajaken. Men vem är det egentligen som kollar in vem?
Läs mer om turen, datum och boka här!

Sälspaning från sittbrunnen

Sälspaning från sittbrunnen

FREDAGAR: Klätterdag

Innan du är säker på att du vill gå en grundkurs kanske du vill prova på, känna hur det känns, vänja dig lite. Vi tar med dig på en säker introduktion och en fin tur till någon lämplig klippa. Och vi tror garanterat att du blir fast.
Läs mer om dagen, datum och boka här!

Magiskt möte med granit

Magiskt möte med granit

Förutom alla dagsaktiviteter erbjuder vi också KajakCamp, flerdagarsturer, och massa annat kul.

Detta är alltså vårt högsommarprogram. Vår säsong för aktiviteter sträcker sig över hela året, så välkommen att hålla utkik på vad som händer via hemsidan. Du är också välkommen att följa oss på Facebook eller att prenumerera på vårt nyhetsbrev "Saltvatten & Granit" för att få de senaste nyheterna. Till nyhetsbrevet anmäler du dig enkelt här.

Vi hoppas få se dig på äventyr hos oss. Välkommen!

kommentarer