Fun with Foster

skapad 2009-05-03 i 'Upplevelsebolaget'

 

Gör en rivstart på säsongen och bli en bättre paddlare. En av världens skickligaste instruktörer, Nigel Foster, kommer hit och ger en kurs på vår demohelg den 16:e maj. Du bör ha paddlat en del tidigare, men behöver inte vara någon expert för att vara med. Kursen kommer garanterat att förbättra din teknik oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Fostrad i engelska vatten , med höga vågor och kraftigt tidvatten har Nigel Foster blivit en av världens mest välkända paddlare. Han har gjort ett flertal kajakexpeditioner, ger uppskattade kurser både i USA och Europa och designar kajaker, paddlar, kläder och tillbehör. Ta chansen att paddla en dag med honom i Uddevalla.

Datum:

Lördagen den 16:e maj.

Pris: 900 kr.

Kursen tar max. 12 deltagare. Först till kvarn gäller. Du använder din egen utrustning. Behöver du komplettera kan du hyra av oss. Tala om det när du bokar.

Bokning:

Du bokar din plats på kursen genom att maila oss på bokning@upplevelsebolaget.com . Skriv Fun with Foster så vet vi vad som gäller. Din anmälan ger dig en plats i kön och din plats är defintiv när kursavgiften är betald till vårt plusgiro, 42 66 07 - 8. Då får du en bekräftelse via e-post. Har du några frågor om kursen är du naturligtvis välkommen att kontakta oss!

Tid & plats:

Kursen startar 09.00 i Upplevelseladan på Gustafsberg och pågår fram till c:a 16.00. Ta med egen lunch/fika.

bild
bild

kommentarer