Version 4.0

skapad 2011-06-03 i 'Upplevelsebolaget'

 

Välkommen till Upplevelsebolaget 4.0. Det här är den fjärde versionen av vår webplats. Eller hemsida, som det kallades förr. Sajten har just sett dagens ljus och den hoppas att du ska tycka om att vara på besök. Och att du kommer tillbaka.

Mycket har hänt sen den förra versionen. Vi har smarta funktioner som onlinebokning och kortbetalning för de flesta av våra aktiviteter. Vi hoppas att du ska tycka att det gör det smidigare att boka sköna upplevelser.

Vi har också gjort en ny design, som vi själva tycker är snyggare, renare, mer innehållsrik och lättare att navigera i. Det finns massor av bilder, alla klickbara för större visning i "lightbox". Vi gillar bilder och tror att du gör det också.

På bloggen, där vi skriver om lite av varje, kan du kommentera alla inlägg. Säg vad du tycker! Surfa gärna runt och besök våra andra tältplatser på nätet. Ett par olika cykel- och resebloggar samt ett bildgalleri med bilder från en del av våra aktiviteter. Du finns kanske med?

Du kan också lämna och läsa feedback från våra olika upplevelser. Vad har andra tyckt om en kajakkurs eller ett besök i UpplevelseLadan. Har du varit hos oss vill vi gärna veta hur du haft det. Vi uppskattar om du talar om det för oss.

Men även om vi hoppas att du ofta ska besöka oss i sajberrymden, hoppas vi förstås ännu mer på att du ska besöka oss i verkligheten. Att vi får se dig vid en klätterklippa, i en kajak, på en cykelsadel eller på besök i UpplevelseLadan, fingrande på ett nytt bogsersystem i butiken eller sippande på en cappuccino. Välkommen!

bild

kommentarer