Mera sommar

skapad 2011-08-09 i 'Upplevelsebolaget'

 

Ulla och Gerald tycker att dagen var en högvinst, Ingrid vill tacka för en underbar dag och Kristina och hennes kompisar blev helt sålda. Det är enkelt att paddla kajak med såna gäster. Tack för att ni följde med oss på tur. Hoppas vi får se er igen. Läs mer om vad folk som besökt oss tyckt.

Våra kajakvatten och våra guidade turer blir också allt mer internationella. Det är kul. Häromdagen, på vår tur i Nordströmmarna, avnjöts vattnen runt Bassholmen och Flatön av en tjej från Polen, en kille från Japan, en tjej från Australien och tre tjejer från Österrike. Dessutom av några sköna värmlänningar. Paddling Utan Gränser, kosmopolitiskt, intressant, kulturutbytande och förståelseskapande. Och kul. Förutom att det som vanligt är fantastiskt vackert. Tack för att vi fick paddla med er!

Bland privatlektioner, rollkurser, guidade turer och uthyrningar har vi också hunnit susa iväg till Kajaktiv i Dala-Floda för att komplettera kajakflottan och tillbehörssortimentet. En blixtvisit som inte var mer blixtrande än att vi också hann med en fantastiskt god ekologisk och närproducerad lunch på det charmiga Dala-Floda Värdshus. Missa inte ett besök där, om ni är i krokarna.

Vi störtar in i en ny vecka med paddlingar i Stigfjorden, Nordströmmarna och till Koster. Dessutom blir det en Stiltje - grundkurs i kajakpaddling och en klätterdag på Lillknipen. Vem sa att sommaren är slut?

bild
bild

kommentarer