20 år av upplevelser

skapad 2014-04-23 i 'Upplevelsebolaget'

 

Upplevelsebolaget fyller år. 20 år, närmare bestämt. 1994 hade vi, som unga entusiaster, vårt första uppdrag. Vi gjorde en paddeltur i Nordströmmarna med en företagsgrupp från Estrella, som konfererade på Hotell Gullmarsstrand. Vi fikade på Bassholmen och tyckte att livet var fantastiskt. Vi paddlade kajak, vi framkallade lyckliga leenden i människors ansikten och vi kallade det jobb.

Vi har paddlat några fler varv runt Bassholmen sedan dess. Vi har också paddlat på många andra platser i Bohuslän, i Sverige och i världen. Vi har också cyklat, klättrat, åkt skridskor, gått på toppturer, åkt skidor och vandrat i Bohuslän och på massor av andra fantastiska platser under de där tjugo åren. Vi har haft förmånen att guida och instruera tusentals gäster från närområdet och från andra delar av planeten. Det skapar fortfarande lyckliga leenden hos människor. Och vi tycker naturligtvis fortfarande att det är fantastiskt.

20 veckors jubileum

Vi firar Upplevelsebolagets jubileum under 20 veckor. Ungefär så lång som vår högsäsong är. 20 år, 20 veckor. När portarna till UpplevelseLadan slår upp för säsongen den första veckan i maj startar vi. Sen håller vi på med vårt jubileum fram till hösten. Det blir tillbakablickar, framåtblickar, tävlingar, filmer, bilder, krönikor, intervjuer och lite av varje. Vi får se.

Det skulle vara extra kul om du som varit gäst, kund, elev, deltagare eller besökare ville vara med. Maila in minnen, intryck, bilder eller något annat från ditt besök hos oss! Skriv på adressen info@upplevelsebolaget.com ! Ja, må vi leva! Hipp hipp hurra!

bild

kommentarer