Dela minnen - vinn ett äventyr

skapad 2014-05-20 i 'Upplevelsebolaget'

 

Vi har haft massor av sköna gäster under våra 20 år av upplevelser. Tillsammans har vi skapat minnen. Många har haft kamera med sig och förevigat sina upplevelser. Andra har registrerat dem i arkivet under frisyren. Oavsett hur du minns ditt besök hos oss, så skulle vi bli jätteglada om du ville dela det med oss.

Om du har besökt oss, med ditt företag eller din förening, med dina kompisar, din skolklass, din familj, eller själv spelar ingen roll. Om du har paddlat kajak, klättrat, cyklat mountainbike, varit med på en grupputvecklingsövning i UpplevelseLadan eller någon annanstans, eller lyssnat på ett föredrag spelar heller ingen roll. Vi är sugna på att minnas tillbaka på allt.

Maila oss dina upplevelseminnen i form av bilder eller berättelser (långa eller korta är helt upp till dig). Vår minnestävling är uppdelad i två klasser: 1. ord och 2. bild. I höst hoppas vi på ett minnesgalleri, och en tävling, där nya spännande upplevelser, eller oumbärliga prylar, väntar ett antal minnesgoda vinnare.

Kolla in några av våra egna bildminnen från åren som gått. Kanske finns du med någonstans. Om du klickar på bilderna visas de i ett större fönster.

Maila dina bilder eller berättelser till info@upplevelsebolaget.com . Ange "minnen" som rubrik.

bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild
bild

kommentarer