Brant is - isklättring

Klättring på fruset vatten

Isklättring är spännande, utmanande och kul. Med stegjärn och yxor tar vi oss uppför Bohusläns frusna vattenfall. Följ med oss på vinterns roligaste äventyr.

Bohuslän har mycket mer och bättre isklättring än du tror. Branta klippor i perfekt höjd som på vintern blir fantastiska isfall. Vi klättrar på topprep, vilket gör våra isklätterdagar till en säker introduktion till en gren av klättringen som många inte provat. Och att fruset vatten också är otroligt vacker gör förstås inget.

Vi lär dig vad isklättring handlar om från grunden. Hur utrustningen fungerar, hur isen fungerar och vad du ska tänka på när du klättrar. Och så dricker vi varm choklad, fikar och tänder kanske en eld också. Har det bra, helt enkelt.

Lunch/fika

Du kan även låta oss ordna lunch och fika till dig. Det beställer du för 150 kr extra. Vår klätterlunch är en ekologisk pastasallad med kyckling, serverad med nybakt bröd, smör och dressing. Efteråt rundar vi av med mamma Lenas hembakta ekologiska kanelbullar och en espresso.

Är det något du inte tål eller är allergisk mot tar vi naturligtvis hänsyn till det och erbjuder ett annat alternativ. Hör i så fall av dig.

Datum

Datum efter överenskommelse för grupper om minst 4 deltagare.

Pris

900 kr

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att följa med på isklättring. Dagen är en introduktion till isklättring, där vi kontinuerligt tränar på de grundläggande färdigheter du behöver. Vi förutsätter dock att du fyllt minst 15 år.

Tid & Plats

Vi träffas kl. 09.00 i Upplevelseladan på Gustafsberg. Vi räknar med att vara tillbaka c:a 16.00.

Ingår i priset

All nödvändig utrustning för klättringen samt transport, guidning och instruktion.

Du behöver själv ha lämpliga kläder och rejäla kängor att klättra i.