Kajaklyx på Lådfabriken

Fantastisk paddling och skönt boende

Västsidan av Orust bjuder på ett av kustens allra finaste paddelområden. Här glider vi omkring bland pärlor som Mollön, Slubbersholmen, Måseskär och Hermanö. Det är horisontkänsla, sälchanser, sandstränder och labyrinter av gnejs. Här hittar vi också några av Bohusläns charmigaste gamla fiskesamhällen, som Gullholmen, Käringön och Mollösund.

Vårt basläger är den gamla fisklådsfabriken i Edshultshall, som renoverats till Bohusläns kanske charmigaste Bed & Breakfast. Kajakerna sover gott på stranden utanför fönstret, medan vi äter gott, sippar på ett glas vin, berättar historier och blickar ut mot Kråksunds gap.

Datum 2019

Se tillgängliga datum under fliken boka!
Övriga datum efter överenskommelse. Välkommen att mejla oss på bokning@upplevelsebolaget.com eller ringa på 0705 - 13 10 85!

Pris

7500 kr

Förkunskaper

Du behöver inte vara någon kajakexpert för att följa med på Kajaklyx på Lådfabriken, men det är bra om du har en viss paddelvana. Vi anpassar paddlingen efter rådande förutsättningar. Du skall vara simkunnig och ha fyllt minst 15 år.

Tid & Plats

Vi träffas kl. 09.00 i Upplevelseladan på Gustafsberg. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl. 17.00 på avslutningsdagen.

Mat

Är det något du inte tål eller är allergisk mot tar vi naturligtvis hänsyn till det och erbjuder ett annat alternativ. Hör i så fall av dig i god tid.

Ingår i priset

I priset ingår all nödvändig paddelutrustning (kajak, paddel, sittbrunnskapell och flytväst). All mat under turen (frukost och tvårätters middag på Lådfabriken, medhavd lunch under paddlingen) samt två nätters logi i dubbelrum. Transport till och från Edshultshall med all utrustning, rengöring av all utrustning, samt guidning och instruktion.

I priset ingår inte alkohol till maten.

Att ha med sig

Förutom den paddelutrustning som tillhandahålls av oss står du för din egen friluftsutrustning. Här följer en kort lista på saker som vi tycker att du skall/bör ha med dig. Vissa är nödvändiga, andra är rekommendationer. Är det något du inte har så kan du komplettera med det från vår butik innan avfärd. Hör av dig om du är osäker.

• Tåliga friluftskläder att paddla i.
• Extra, torrt ombyte för paddlingen, vattenätt packat.
• Regn- och vindtät jacka och byxor. Tänk på att det kan bli kallt ute i skärgården.
• Sandaler eller andra skor att paddla i, plus gympaskor.
• Mössa och vantar.
• Toalettartiklar.
• Badkläder och handduk.
• Solskydd och myggmedel.
• Kläder för skönt häng på Lådfabriken.