GPS-orientering och julmat

Aktiv jul på Gustafsberg

Låt julbordet med dina arbetskamrater bli aktivt i år. Det är inte dumt att röra på sig innan man sätter sig. Maten smakar bättre då. Vi lurar iväg er till Gustafsbergs vackraste platser med en GPS-orientering i lag. Sedan avslutar ni med julbord på Villa Lindesnäs eller jultallrik på Konditori Snäckan.

Vi kanske lika gärna kunde kallat GPS-orienteringen för skattjakt. I lag. Med problemlösning. För det är egentligen vad det är. I lag med dina kompisar klurar du ut ledtrådar, listar ut rebusar och letar upp vägvisare och nycklar, som till slut leder er fram till guldtackan. Blir ni först att hitta den har ni vunnit. Men det kräver att ni hanterar information, fördelar uppgifter och samarbetar på ett smart sätt. Och det gör ni säkert.

Vår GPS-orientering är en perfekt aktivitet, innan julmaten, som alla kan vara med på. Vi utgår från Upplevelseladan och håller till i de vackra omgivningarna runt Gustafsberg. Vi myser med glögg och pepparkakor och när vi är klara har ni en kort promenad till den väntande julmaten.

Datum

Vår GPS-orientering med julmat är bokningsbar från måndag 14:e november för grupper om minst 10 personer. Blir ni färre är ni naturligtvis välkomna, men observera att vi debiterar aktiviteten för minst 10 personer.

Pris

895 kr. (per person inkl. moms med jultallrik på Konditori Snäckan)
1.195 kr. (per person inkl. moms med julbord på Villa Lindesnäs)

Ingår i priset

I priset ingår all utrustning för GPS-orienteringen. Vi tar betalt för minst 10 personer på aktiviteten.

I priset ingår också glögg, pepparkakor samt jultallrik på Konditori Snäckan alternativt julbord på Villa Lindesnäs.

Tid & Plats

Vår GPS-orientering med julmat är bokningsbar alla dagar i veckan, från måndag 14:e november. Först till kvarn gäller. Du bestämmer själv hur lång tid du vill lägga på GPS-orienteringen, men 1,5 - 2 timmar är lämpligt.

Förutsättningar

GPS-orienteringen är en aktivitet som passar alla. Man har en kul aktivitet i vackra omgivningar i lagom tempo, eller en utmanande tävling i hög fart. Det är upp till var och en att avgöra. GPS-orienteringen passar för grupper mellan 5 och 80 personer.