Klättring och julmat

Aktiv jul på Gustafsberg

Låt julbordet med dina arbetskamrater bli aktivt i år. Det är inte dumt att röra på sig innan man sätter sig. Maten smakar bättre då. Vi tar er med till en vackert belägen klippa och kör en introduktion till en fantastisk aktivitet. Vi värmer oss vid en sprakande brasa, dricker lite glögg, äter pepparkakor och har lite klättersnack. Sedan avslutar ni med julbord på Villa Lindesnäs eller jultallrik på Konditori Snäckan. Vi är redan ganska säkra på vad den stora snackisen vid maten kommer att vara.

Klättring är den stora gränssprängaren. Ett äventyr, utan tvekan. Det är spänning, adrenalin och en intensiv känsla kombinerat med en storslagen naturupplevelse. Och dessutom är det, kanske lite oväntat, något som alla kan vara med på. För det är med klättring ungefär som med utförsåkning. Det finns gröna backar och det finns svarta backar. Vi väljer den svårighetsgrad som är lämplig.

Vi tror vi har koll på de flesta av Bohusläns klippor. Vi har till och med skrivit en guidebok om klättringen i Bohuslän. Utifrån den kunskapen väljer vi en lämplig klippa som passar era förutsättningar, inbäddad i lummig grön skog eller på saltstänkt röd granit vid vattnet. Oavsett vilken klippa vi är på får du lära dig hur utrustningen fungerar, hur man klättrar och hur man säkrar. Sedan kommer julmaten att smaka ännu bättre än vanligt.

Datum

Vår klättring med julmat är bokningsbar från tisdag 14:e november för grupper om minst 10 personer. Blir ni färre är ni naturligtvis välkomna, men observera att vi debiterar aktiviteten för minst 10 personer.

Pris

1.395 kr. (per person inkl. moms med jultallrik på Konditori Snäckan)
1.695 kr. (per person inkl. moms med julbord på Villa Lindesnäs)

Ingår i priset

I priset ingår all nödvändig klätterutrustning (skor, sele, säkerhetsutrustning), instruktioner, guidning och rengöring av all utrustning. Vi tar betalt för minst 10 personer på aktiviteten.

I priset ingår också glögg, pepparkakor samt jultallrik på Konditori Snäckan alternativt julbord på Villa Lindesnäs.

Tid & Plats

Klättring med julmat är bokningsbar alla dagar i veckan, från måndag 14:e november. Först till kvarn gäller. Vi utgår från UpplevelseLadan på Gustafsberg och ni bestämmer själva hur lång tid ni vill lägga på klättringen, men 2 - 3 timmar är lämpligt, beroende på hur många ni är. Kontakta oss gärna!

Antal deltagare

Att klättra fungerar inte optimalt med en alltför stor grupp. Vi tar därför inte emot mer än 15 personer åt gången. Är det fler som vill klättra, så kombinera gärna med en annan aktivitet, till exempel en mountainbiketur eller en GPS-orientering.

Förkunskaper

Tvärtemot vad många tror så kan alla klättra. Det är naturligt för oss, vi har alla gjort det som små. Det finns lätt och svår klättring, och vi börjar naturligtvis från början, med det som är enkelt. Och oavsett svårighetsgrad är känslan av att lyckas stor när man är uppe.