Ute och cyklar

8 cykeläventyr i 6 världsdelar

Ute och cyklar är en underhållande, inspirerande och vacker bok om lusten, livet och planeten vi bor på. Från en dåligt vadderad cykelsadel, på långsam färd över jordens alla bebodda världsdelar, betraktar Joakim Hermanson förtjust, förundrat och förfärat sitt eget och Moder Jords liv. Och kanske också ditt? Vem är det som egentligen är ute och cyklar?

Luta dig tillbaka, slå upp en kopp te och åk med genom kameralinsens stekheta öknar, blåsiga grässlätter och bergsplatåer som snuddar himlen. Möt världens vackraste platser, mänsklighetens skönaste leenden och staden med Afrikas näst mildaste klimat. Käka lera, tugga damm och låt Tellus oefterhärmliga skönhet ta dig med på en 26 miljoner tramptag lång och vidunderlig bergochdalbaneresa över jordens alla befolkade världsdelar.

Köp ditt exemplar

Ute och cyklar är en perfekt present. Till dig själv eller till någon du känner. Köp ett eller flera exemplar och ge bort till vänner, släkt eller arbetskompisar. Maila din beställning med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer till bokning@upplevelsebolaget.com .

Pris

599 kr