Teambana, skolor

När alla drar åt samma håll

Att lösa enkla uppgifter på ett lekfullt sätt är den bästa förberedelsen för att lösa svåra uppgifter på allvar, sägs det. På vår teambana för skolklasser gör gruppövningar där man på ett kul sätt övar grunderna i det som leder till utvecklandet av en väl fungerande grupp. Att hjälpa varandra att lösa uppgifter tillsammans, helt enkelt.

På vår teambana för skolklasser är fokus på att ha roligt samtidigt som vi tränar oss på att samarbeta. Gruppen ställs inför praktiska uppgifter att lösa tillsammans. Efter varje uppgift pratar vi en stund om hur det gick och vilka idéer vi kan ta med oss till nästa uppgift. Så småningom har vi förhoppningsvis blivit lite bättre på att hjälpas åt. Samtidigt som vi haft roligt.

Datum

Teambanan är bokningsbar när som helst för skolklasser om minst 10 personer. Blir ni färre är ni naturligtvis välkomna, men observera att vi debiterar minst 10 personer.

Pris

375 kr

(pris per person. Debitering för minst 10 pers)

Tid & Plats

Vill du boka Teambanan en lördag så har vi två fasta tider att välja bland. Antingen 10.00 eller 15.00. Andra dagar i veckan väljer du vilken tid du vill. Först till kvarn gäller.

Förkunskaper

Teambanan är ett perfekt koncept för grupper mellan 6 och 20 personer, som vill bli bättre på att samarbeta. Företagsgrupper, idrottsklubbar eller skolklasser - Teambanan är kul lärande för alla.