Kajak & musik

Paddling och rock´n´roll på Slussen

Kombinera en fin kajaktur med havsbastu och saltbad, trerätters middag, levande musik och övernattning i mjuk säng. Alltihop på västkustens skönaste musikställe, Slussens Pensionat. Kan det bli mycket bättre än så?

När du har checkat in på panget, väntar kajakerna för en skön tur i lugna vatten. Vi glider ut under de mäktiga klipporna på sysidan Slussekilen och ger oss iväg på en mysig dag på vattnet. Havstensfjorden är Sveriges ejdertätaste vattenområde och med en gnutta tur träffar vi på några av knubbsälarna från fjordens koloni, och får se en havsörn sväva i himlen ovanför Hasselöarnas naturreservat.

Efter en ölunch glider vi så småningom tillbaka till Slussen. Då är bastun varm och ölen kall. Kvällen kan börja.

Datum

Vid förfrågan för grupper om minst 6 deltagare.

Bokning

Vill du boka Kajak & musik skickar du ett mail på bokning@upplevelsebolaget.com eller ringer oss på 0705 - 13 10 85!

Lunch/fika

Du kan även låta oss ordna lunch och fika till dig. Det beställer du för 150 kr extra. Vår paddellunch är en ekologisk pastasallad med kyckling, serverad med nybakt bröd, smör och dressing. Efteråt rundar vi av med mamma Lenas hembakta ekologiska kanelbullar och en espresso.

Är det något du inte tål eller är allergisk mot tar vi naturligtvis hänsyn till det och erbjuder ett annat alternativ. Hör i så fall av dig.

Pris

Från 2895 kr

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att följa med på turen. Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där vi tränar på de grundläggande färdigheter du behöver. Vi förutsätter dock att du är simkunnig och att du fyllt minst 15 år.

Ingår i priset

I priset ingår all nödvändig paddelutrustning (kajak, paddel, sittbrunnskapell och flytväst) transport och rengöring av all utrustning samt guidning och instruktioner av erfarna guider. 3-rätters middag och frukost på pensionatet, övernattning i dubbelrum, samt bastu och livemusik. Vill du bo i enkelrum, tala om det för oss så återkommer vi med möjlighet och pris.

Utrustning

Du tar med:
• Kläder att paddla i (snabbtorkande träningströja, badshorts, vindjacka)
• Skor att paddla i (vattentåliga sandaler, våtskor eller foppatofflor)
• Vind- regnjacka och byxor
• Torrt, varmt ombyte, vattentätt packat (gärna en varm fleecetröja)
• Solkräm (keps om du är känslig mot solen)
• Lunch (om du inte beställt det av oss)
• Snacks, godis och annan extra energi
• Kamera med mycket plats på minneskortet