Hal is - långfärdsskridsko

Gillar man att paddla så gillar man att åka skridskor, gillar man naturupplevelser så gillar man att åka skridskor. Gillar man att ha det bra så gillar man att åka skridskor. Följ med oss ut på hal is!

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Fruset vatten - iskurs

Att åka långfärdsskridsko är en fantastisk aktivitet. Men att vistas på fruset vatten är något man ska ha respekt för. Med kunskap blir du tryggare och har roligare. Lär dig grunderna på en kurs med både teori och praktik.

Läs mer

Topptursvecka i Norge

En topptursvecka på skidor i Norge är bland det bästa vi vet. Att stå på en topp med femtonhundra meter lössnö mellan dig och fjorden nedanför är svårslaget. Följ med oss på en veckas stora skidupplevelser.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Toppturer - kortvecka

Toppturer på skidor i Norge är bland det bästa vi vet. Att stå på en topp med femtonhundra meter lössnö mellan dig och fjorden nedanför är svårslaget. Följ med oss på en resa med stora oförglömliga skidupplevelser.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Toppturer i Marocko

Att gå på toppturer i Atlasbergen i Marocko är mycket mer än en vanlig skön skidupplevelse. Det är ett äventyr med en oförglömlig mix av historia, kultur, mat och möten i en storslaget vacker miljö.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Föredrag: Ute och cyklar

Att cykla är att resa utan filter. Med alla sinnen. Följ med jorden runt, på ett 35.000 kilometer och 26 miljoner tramptag långt underhållande, inspirerande och ifrågasättande föredrag om lusten, livet och planeten vi bor på.

Läs mer

Föredrag: Vita fläckar

Utan lift blir njutningen större, vyerna vackrare och snön fluffigare. Boka ett föredrag om skidupplevelser större än de preparerade pisterna kan erbjuda, på de platser resekatalogerna inte skriver om. De vita fläckarna.

Läs mer

Brant is - isklättring

Isklättring är spännande, utmanande och kul. Med stegjärn och yxor tar vi oss uppför Bohusläns frusna vattenfall. Följ med oss på vinterns roligaste äventyr.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Bassängkurs

Bli blöt utan att bli kall. Träna säkerhet och teknik i bassäng och var en bättre paddlare när våren kommer. Lärorikt och väldigt kul.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka