KajakKalasKortet - GUL

Har du bara paddlat litegrand, eller kanske inget alls, då är det KajakKalasKortet GUL som gäller. Fem pass paddling, två pass yoga, frukost, avslutningsfika, middag och föredrag. Massor av pang för pengarna.

Läs mer

KajakKalasKortet - GRÖN

Om du har paddlat en del tidigare, men inte riktigt vill kalla dig erfaren är KajakKalasKortet GRÖN rätt. Fem pass paddling, två pass yoga, frukost, avslutningsfika, middag och föredrag. Massor av pang för pengarna.

Läs mer

KajakKalasKortet - BLÅ

För dig som suttit ganska många timmar i sittbrunnen, och som vill jobba på din verktygslåda är det KajakKalasKortet BLÅ som gäller. Fem pass paddling, två pass yoga, frukost, avslutningsfika, middag och föredrag. Massor av pang för pengarna.

Läs mer

KalasUppvärmning

Kom en dag tidigare och få rätt uppvärmning inför helgen. Kombinera ett kunskapsspäckat teoripass med uppvärmning på vattnet. Avrunda med en plats runt ett restaurangbord med fjordutsikt.

Läs mer

KalasTur

Avsluta KajakKalaset med en guidad KalasTur. Följ med dina nyfunna paddelkompisar på en guidad tur och träna på nya kunskaper och tekniker i skarpt läge på någon av kustens bästa paddelställen.

Läs mer

KalasCamping 1-2

Camping intill ladan i 1-2-manstält. Tillgång till dusch och toalett.

Läs mer

KalasCamping 3-4

Camping intill ladan i 3-4-manstält. Tillgång till dusch och toalett.

Läs mer