Joakim Hermanson

Med två tomma händer startade Jocke Upplevelsebolaget 1994. Med två ungefär lika tomma händer driver han det envist vidare. För att det är så kul. Det enda som är lika kul är egentligen att gneta fram genom en stekhet öken, i en gudsförgäten del av världen, på en fullpackad cykel.

Läs mer

Jarno Joona

En av Jarnos främsta egenskaper är att han inser fikarastens betydelse för utelivet. Eller för livet överhuvud taget. Det går ju ut på att ha det bra, eller hur? Sen är han åretruntklättrare, allroundpaddlare, fridykare, vätternruntcyklist och allmän upplevelsenörd dessutom. Ungefär som oss andra.

Läs mer

Oskar Broden

Oskar är en sann uteentusiast. Med toppturspjäxor på fötterna, i en klättersele tung av skrot, i sittbrunnen på en kajak eller gnidande på mountainbikesadeln. Med ett förflutet inom segelvärlden är han också en strålande segelinstruktör som gärna delar med sig av en saltstänkt mytisk vokabulär.

Läs mer

Andreas Sundelöf

Andreas är gärna på vattnet. Som hummerforskande marinbiolog eller som kajakpaddlare, med en entusiasm och kunskap om miljön som är svår att låta bli att smittas av.

Läs mer

Karoline Abrahamsson

Med djupa bohuslänska skärgårdsrötter och ett logistiskt sinne utöver det vanliga styr Karoline upp skutan när vi andra faller av lite för mycket.

Läs mer