Kajaklyx på Väderöarna

I den västligaste utposten av skärgården har sjöfåglar och säl en fristad. Och på Storö ligger ett värdshus, som är ett perfekt basläger för tre dagars utforskande av Sveriges mest exotiska paddelvatten.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Kajaklyx på Lådfabriken

I närheten av ett av Bohusläns bästa paddelområden, vid Käringön, Vallerö och Hermanö, ligger Lådfabriken, ett av kustens skönaste boenden. Följ med oss dit på en kajaklyxhelg.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Bohusläns bästa

En kajak packad med allt du behöver betyder fullständig frihet. En färd där vi själva bestämmer vart, hur långt och hur fort. Följ med oss på en tredagars campingtur till något av Bohusläns, och världens, bästa paddelområden.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Självguidad tur

På en självguidad tur får du klara dig utan guide. Det hörs, eller hur? Men du får all utrustning, en rejäl genomgång, ett bra informationspaket och hämtning när du paddlat färdigt. Superbra, om du frågar oss.

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka

Självguidad kajaklyx i Havstensfjorden

God mat, bekvämt boende och fantastiska naturupplevelser. Krydda med livemusik, salta bad, bastu och mysiga kvällar på två av kustens skönaste ställen så har du kajaklyx i Havstensfjorden.

Läs mer

Kajak & musik

Stilla paddling med lunch på en ö, följt av vedbastu, trerätters middag, levande musik och en mjuk säng. Kan det bli så mycket bättre?

Läs mer   Nästa tillfälle / Boka