KajakCamp - Grund

Tillbringa tre sköna kajakdagar i Bohuslän - ett paddelområde i världsklass. Vårt camppaket Grund är en 3-dagars version som inkluderar en dags kurs och två guidade dagsturer, plus frukost, lunch och logi vid vattnet.

Läs mer

KajakCamp - Förbättra

Tillbringa fem sköna kajakdagar i Bohuslän - ett paddelområde i världsklass. Vårt camppaket Förbättra är en 5-dagars version som inkluderar två kursdagar, två guidade dagsturer och en dags privat coachning, plus frukost, lunch och logi vid vattnet.

Läs mer

KajakCamp - Utforska

Tillbringa sex sköna kajakdagar i Bohuslän - ett paddelområde i världsklass. Vårt camppaket Utforska är en 6-dagars version som inkluderar en dags kurs, två guidade dagsturer, och en tredagars guidad campingtur, plus frukost, lunch och logi vid vattnet.

Läs mer

KajakCamp - Multi

Tillbringa fem sköna kajak och outdoordagar i Bohuslän - ett paddel och upplevelseområde i världsklass. Vårt camppaket Multi är en 5-dagars version som inkluderar en dags kajakkurs, två guidade kajakturer, en guidad mountainbiketur och en klätterdag, plus frukost, lunch och logi vid vattnet.

Läs mer