KajakKalaset 2017

Bocka för den 21-24 juli i kalendern. Då är det dags för KajakKalas på Gustafsberg igen. För 6:e gången. Vi fortsätter att ha kalaset i juli, som de senaste åren. Varmt i vattnet, varmt på land och varmt i UpplevelseLadan. Skönt. De som varit med vet. Som vanligt blir det två dagar (22-23) med skönt häng, mysig gemenskap och inspirerande tid, både på vattnet och på land. Både för dig som är paddlare och för dig som har lust att bli det. KajakKalaset är till för att alla, oavsett tidigare erfarenhet, ska trivas.

KajakKalaset är även i år förlängt för de som vill. På fredag den 21:e kör vi uppvärmning, teorikurser och käkar middag tillsammans, och på måndag, den 24:e kör vi guidade KalasTurer för de som vill använda sina nyvunna kunskaper i skarpt läge, på fina turer.

Kunskaps- och inspirationsresa

KajakKalasets upplägg är en kunskaps- och inspirationsresa på tre nivåer. Programmet följer en tänkt kronologi, där du bygger på din kunskap under helgen (22-23) och är en lite bättre paddlare när du åker härifrån än när du kom hit. Lite som att äta förrätt, huvudrätt och efterrätt i en logisk ordning på middagen, istället för att lite planlöst gräva runt bland olika korvar på en buffé. Om du förstår. Och oavsett om du har paddlat ingenting eller väldigt lite (GRÖN nivå), en del (BLÅ nivå) eller ganska mycket (RÖD nivå) gör du samma resa under kalaset. På din nivå. Och har riktigt kul under tiden. Så välj färg och ha en bra helg.

Boka ditt KalasKort direkt här!

Och kolla gärna in lite bilder från tidigare KajakKalas!

KajakKalaset 2012.
KajakKalaset 2013.
KajakKalaset 2014.
KajakKalaset 2015.
KajakKalaset 2016.

Förra årets jubileumstårta

Förra årets jubileumstårta